Przykladem jest moj Pumek, ktory chcac papu, leci do kuchni, robiac kolka wokol wlaenej osi.
Drze przy tym paszcze niemilosiernie, czym zasluzyl na przydomek Rozdarty.
A moja siostra mowila na niego kotek-wiertolotek

Moderator: Estraven
izka53 pisze:Flox, ja chcem takie zdjęcia moim kotom robić![]()
![]()
I nie chodzi o IKEĘ, tylko o to oczko Newy, , o zasmutaną Młodą - bo dla mnie to ona nie sfochowana, ale smutna
floxanna pisze:Tym razem niezwierzowo. Wczoraj po południu UFO nad miastem
izka53 pisze:floxanna pisze:Tym razem niezwierzowo. Wczoraj po południu UFO nad miastem
Ależ UFO są przecież zasiedlone![]()
Floxanno - moje koty owszem pozują , ale
po pierwsze primofotki robię telefonem, który wprawdzie ma 5 tych tam, ale trybi jak muł
po drugie primo![]()
czasu mnię brak - bo jak kot stroi miny , to telefonu niet. Do tego ten telefon nie jest kompatybilny ze starutkim lapkiem i zdjęcia z niego muszę przelewać na drugi telefon , z którego kartę pamięci , przy pomocy adaptera wciskam do staruszka
po trzecie primo![]()
![]()
ja sama staruszka jestem, na normalnej ustawowej emeryturze, w związku z czym zapracowana po kokardy, z pracą blisko 30 km od domu z dojazdami komunikacją miejską/gminną , co trochę czasu zajmuje.
Za to wnuczkę mam co fantastyczne foty robi , ale wyprowadziła się do Berlina i nie ma kto kotom sesji robić. Na moim wątku to ametystowaaa. Jeśli jesteś na FB to ma tam swój fanpage, z tym samym nickiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 187 gości