Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 29, 2013 19:25 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Ja też trzymam kciuki za wszystkie Futerka i za Twoją nogę Dorciu też :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw sie 29, 2013 22:33 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Wanilka pisze:Demonizujesz z tym gwałcicielem hehe. Ja mam dwóch chlopaków i dwie dziewczyny i tu nikt nikogo nie gwałci : :twisted: :...póki co . Pewnie zmienie zdanie po pierwszej cieczce małej :p ,ale do tego czasu duzy będzie bezjajeczny a mały dostanie nakaz eksmisji do klateczki :twisted:

Poczekaj jak ci dziewczyna zacznie dojrzewac :mrgreen:
Toro ani mysli zaczepiać panienki ,brzydkie czy co :roll: ale jest pobudliwy bardzo ,ma chyba sny erotyczne :twisted:
Już niedługo 8)
W pracy się narobiłam że gdyby nie Iwonka która po mnie przyjechała została bym na przystanku :| narobiłam się na własne życzenie ,ale ponoć głupich nie sieją sami się rodzą :wink:
Dostałam nowy transporter i mam na kastrację Toro :dance: :dance2:
Iwona jesteś wielka :1luvu:

Jutro odrobaczam małe glutki ,martwi mnie mniejszy apetyt Gucia ,niby wszystko ok. bawi się świetnie ale je marnie :roll:
Za to Lumpek jest jak baryłka :ryk: on ma mało ruchu więc nie spala ,a żołądek strusia :lol:
Kocham koty z apetytem :ok:

Moja noga już całkiem w porzo :wink: tylko główka nie teges ,ale na to już się nic nie poradzi. :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 29, 2013 22:34 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorciu wieczorem przelałam kaskę na Amandę za wrzesień :)

kaja888

Post » Czw sie 29, 2013 22:44 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

dziękuję Elu :1luvu:
Te 5 dych pójdzie na dług w lecznicy .
Jeszcze biopsji nie zapłaciłam :oops: ale znów szykuje mi się fucha ,będzie na lecznice :D

Zapomniałam napisac że Gucio który jest czekoladowy ,porasta mnóstwem białych włosków 8O
czyli czekolada z wiórkami kokosowymi :kotek:

Dobrej nocy kochani ,do jutra :ok:

i mocne kciuki potrzymam za Zofie Sasze :cry: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Czw sie 29, 2013 22:46 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 29, 2013 22:46 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

dorcia44 pisze:dziękuję Elu :1luvu:
Te 5 dych pójdzie na dług w lecznicy .
Jeszcze biopsji nie zapłaciłam :oops: ale znów szykuje mi się fucha ,będzie na lecznice :D

Zapomniałam napisac że Gucio który jest czekoladowy ,porasta mnóstwem białych włosków 8O
czyli czekolada z wiórkami kokosowymi :kotek:

Dobrej nocy kochani ,do jutra :ok:

Dobrej nocy Dorotko!
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt sie 30, 2013 6:28 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

A ja się witam porannie :) Dorciu tak ciężko pracujesz i wszystko idzie na Futerka a nie na Ciebie, nie za dużo bierzesz na siebie? Ale z drugiej strony czego się nie robi dla bezbronnych istotek :) wczoraj został ciachniety jeden kociaka osiedlowy jeszcze czeka 4 w kolejce a potem będzie lapanka dzikich i ich ciachanie mam nadzieję że dadzą się złapać. Miłego dnia :)

kaja888

Post » Pt sie 30, 2013 6:38 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

dziś piątek weekendu początek - pozdrawiam wszystkich oczekujących na
chwilkę odpoczynku po pracowitym tygodniu.
Ja niestety mam sobotę pracującą .
Dorcia ,pozazdrościć tylko twojej energii ,wielu młodszych i zdrowszych odpada
przy Tobie w przedbiegach , ale nie przeszarżuj .Mówią że złego diabli nie wezmą ,
że do trzech razy sztuka ,etc,itd,itp, ale zdrowie i życie ma się tylko jedno .
Pozdrawiam
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt sie 30, 2013 7:34 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Witam z rana :kotek:
Kuba ,dzięki ,wiem to wszystko ale coś za coś.
Po za tym ja ciągle robię za mało ,tz. mniej niz bym chciała..
Noc koszmarna ,musiałam posiłkowac się p. bólowymi .chciało mi się wczoraj myć glazury od dołu do sufitu ..nikt tego nie wymagał ,ale takie mi się widziały brudne :oops:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nasi milusińscy :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 30, 2013 7:44 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

pikne te footra :kotek: :ok: , tylko ta nózka taka bidna :cry:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt sie 30, 2013 7:55 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

aaale dokazują :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sie 30, 2013 12:46 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jakbyś chciała koty z duuuużym apetytem , to Ci moje podeślę . Razem z wałówką , oczywiście :twisted:
Maluchy śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za Zofię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt sie 30, 2013 13:58 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorciu cudne fotki - bo cudne Futerka, wyglądają jak dwaj bracia, jak papużki nierozłaczki :wink: może trzeba szukać im jednego domku coby im nie było smutno :D

kaja888

Post » Pt sie 30, 2013 15:36 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

kaja888 pisze:Dorciu cudne fotki - bo cudne Futerka, wyglądają jak dwaj bracia, jak papużki nierozłaczki :wink: może trzeba szukać im jednego domku coby im nie było smutno :D

Elu zeby chociaz pojedznczo te diabelki chcieli :twisted: :wink:
ynw mi ukradlo litery ,ja im paskudom dam lazenie po kompie :evil:
jesycye mam 20 minut odpocyznku i lec dalej.
royumiecie cos y tego :?: :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 30, 2013 15:37 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

dorcia44 pisze:
kaja888 pisze:Dorciu cudne fotki - bo cudne Futerka, wyglądają jak dwaj bracia, jak papużki nierozłaczki :wink: może trzeba szukać im jednego domku coby im nie było smutno :D

Elu zeby chociaz pojedznczo te diabelki chcieli :twisted: :wink:
ynw mi ukradlo litery ,ja im paskudom dam lazenie po kompie :evil:
jesycye mam 20 minut odpocyznku i lec dalej.
royumiecie cos y tego :?: :ryk:

Da sie zrozumiec :lol:

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pt sie 30, 2013 15:46 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Kuba dzięki :D już mogę pisać :mrgreen:
nie ,nie mogę muszę się ubierać i gnać dalej .
buziaki do wieczora. :ok:

jutro łikend ,byczymy się :smokin:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]