Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewelina_Cleo pisze:Czy wet w Warszawie na Tarchominie (ul. Książkowa) bierze udział w akcji? Szuałam w postach ale nie znalazłam, więc postanowiłam zapytać. Byłam jakiś czas temu u tego weta i powiedziałam, że chciałabym się załapać z moją kicia. On nic o tegorocznej akcji nie wiedział ale stwierdził, że jak był w zeszłym roku to teraz też będzie. Zapytał się mnie o cenę a ja mu podałam ubiegłoroczną tzn. 70zł i zgodził się. Czy mam coś z tym dalej zrobić? Czy on już jest formalnie "załatwiony"?
carmella pisze:oj - dla mnie nie straszne - w zeszlym roku nie dzialalam, bo mnie tu na forum nie bylo. Akcja i swiadomosc sterylizacji i kastracji w narodzie jest dla mnie wazna. Gdy bedzie plakat ze zgloszonymi lecznicami w BB to obiecuje powiesic go u mnie w szpitalu - mysle, ze dyrektor sie zgodzi, dobrze by bylo, zeby w koncu tych "debili" tu oswiecic.
Dostane plakat reklamowy ??
ARKA pisze:No teoretycznie to powinnien juz list dostac, poczta, o tegorocznej akcji, a tam sa proponowane ceny-moze sam obnizy skoro tak Ci powiedzial.
ARKA pisze:. Bedzie plakat i owszem- ale jeszcze nie teraz-gdzie bedzie miejsce na wpisanie adresu lecznicy. Byc moze zmiesci sie pare adresow.
Ale juz jest na stronie do pobrania i druku, folder edukacyjno-informacyjny, i tam jest miejsce na pieczatke lub wpisanie adresu lecznicy.
http://www.arka.strefa.pl/Akcja-2005/Ak ... i-2005.pdf
Mysle,ze taki folder warto juz drukowac. Drukuje sie dwustronnie i sklada na trzy czesci-(harmonijka)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości