piękne kocyki z polaru podarowała mi zabers

pieniądze ze sprzedaży przeznaczam na pomoc schronisku w Kaliszu - kupię karmę - myślę o joserze i przekażę schronisku. Ewentualnie kupię coś innego, zgodnie z potrzebami, paragon wkleję tak jak i potwierdzenie przekazania do schroniska.
Kocyki mają stronę A i B - patrz zdjęcia, na stronie A opisuję wymiar. Uszyte są z polaru, częściowo używanego, mogą więc zdarzyć się zmechacone miejsca, ale nie jest to częste. To rękodzieło z resztek materiału, wymiary nie są więc idealne ale za to jest to IDEALNY prezent dla kota od osoby o wielkim sercu!
Z kaliskiego schroniska mam tymczaskę...raczej już na zawsze... Nelly (patrz banerek w moim podpisie) a wirtualniie trochę realnie opiekuję się Stefanem więcej o nim na blogu - adres w podpisie oraz tu:
viewtopic.php?f=46&t=154162&start=195
Możliwy odbiór własny w Kaliszu lub - w październiku - dostawa do Wrocławia i odbiór osobisty tamże
cena: 10 zł + wysyłka (8 zł)
lub kup teraz 27 zł z wysyłką i malutkim gratisem
licytacja trwa do niedzieli 1.09 do 8:44
Zapraszam:
1. sprzedany Gretta

2. licytuje Pako 12 zł MaryLux 14 zł

3. sprzedany mamaGiny

4. licytuje Pako 12 zł MarLux 14 zł

5. licytuje Pako 12 zł przebija Zoyka 15 zł

6. licytuje Pako 12 zł kupuje mavi Kup teraz

7. licytuje Pako 12 zł

ZAPRASZAM!
ROZLICZENIE
kto-----------------wpłata------------za wysyłkę---------------dla kotów-------------wysłano
Gretta---------------30 zł-------------------9,5 -----------------20,5--------------29.08
mamaGiny -------------30 ------------------9,5--------------------20,5 zł--------------29.08
mavi-------------------30 zł-----------------9,5--------------------20,5 zł--------------2.09
Zoyka------------------25 zł----------------9,5--------------------14,5 zł-------------2.09
Pako-------------------20 zł-----------------0--------------------- 20 zł---------------------
MaryLux---------------37,5---------------9,5-----------------------28 zł------------2.09
razem dla kotów mamy 75,5 zł (2.09) + 20,5 (3.09) = 96 zł + 28 zł = 124 zł
kupiona paczka kitten RC = 95 zł zostaje 29 zł - kupię mała paczke kitten RC już w sklepie i moze jakaś zabawkę
Potwierdzenia:
faktura za zakup karmy:

za 30 zł kupiłam 800 dkg Kitten RC oraz 800 dkg Sanabelle adult
wszystko przekazane do schroniska 4.09