Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:Dziewczyny czy mogę uzyskać informacje gdzie ubiegać sie o darmowe talony na sterylki ewentualnie jak to załatwić ?..
Na środuli sytuacja patowa-starsza karmicielka w sumie chyba jedna na kilkuset lokatorów i 12 kotów , 3 kotki non stóp rodzące, obecnie około 8 kotów około 3 miesięcznych , chorują, umierają przez zimę, i tak w kółko...rozdz sie kolejne...Pani jest w stanie ograniczyć sie tylko karmienia....sąsiedzi narzekają że im pchly do domu wskakują więc na pomoc tych ludzi na pewno nie ma co liczyć
I...2 kotki ciężarne na terenie zakładu pracy na ul. Stawowej w Sosnowcu...przeganiane przez pracowników, tylko jeden je dokarmia, ale twierdzierdzi ze kotek nie wysterylizuje najwyżej urodza i małe poumieraja
Ją że swojej strony mogę kotki złapać zawieść do weta , przetrzymać po sterylce,. Potrzebne byłyby na cito 5 talonów na sterylki . Czy ktoś mieszka na środuli żeby pomoc w dokarmianiu tych kociakow, sa bardzo wychudzone. Sama też bede jedzeniev teraz dowozić .
Filomen pisze:agula76 pisze:Dziewczyny czy mogę uzyskać informacje gdzie ubiegać sie o darmowe talony na sterylki ewentualnie jak to załatwić ?..
Na środuli sytuacja patowa-starsza karmicielka w sumie chyba jedna na kilkuset lokatorów i 12 kotów , 3 kotki non stóp rodzące, obecnie około 8 kotów około 3 miesięcznych , chorują, umierają przez zimę, i tak w kółko...rozdz sie kolejne...Pani jest w stanie ograniczyć sie tylko karmienia....sąsiedzi narzekają że im pchly do domu wskakują więc na pomoc tych ludzi na pewno nie ma co liczyć
I...2 kotki ciężarne na terenie zakładu pracy na ul. Stawowej w Sosnowcu...przeganiane przez pracowników, tylko jeden je dokarmia, ale twierdzierdzi ze kotek nie wysterylizuje najwyżej urodza i małe poumieraja
Ją że swojej strony mogę kotki złapać zawieść do weta , przetrzymać po sterylce,. Potrzebne byłyby na cito 5 talonów na sterylki . Czy ktoś mieszka na środuli żeby pomoc w dokarmianiu tych kociakow, sa bardzo wychudzone. Sama też bede jedzeniev teraz dowozić .
mozemy zapłacić za sterylizacje jezeli nie ma juz z miasta (zadzwoń do WGK) to mozesz umówić w Lupusie albo w Katowicach u dr Skolika. zapłacimy
a tu Bąbel który jest gwiazdorem w schronisku http://zaglebie.eu/prosimy-o-wsparcie-- ... _2760.html zdjęcie nr 2Bąbel jako reprezentant schroniska odbiera dary
włazi wszędzie, spi kierownikowi na biurku albo na krześle w biurze, pan na włościach
mir.ka pisze:a gdzie są te ciężarne kotki na Stawowej?
agula76 pisze:mir.ka pisze:a gdzie są te ciężarne kotki na Stawowej?
Teren szklobudowy , prgw tam podobno wynajmuje jakiś teren, koty przychodzą z działek, jedna kotka ciężarna jest bardzo mała, brzuszki już maja bardzo duże
Filomen pisze:agula76 pisze:mir.ka pisze:a gdzie są te ciężarne kotki na Stawowej?
Teren szklobudowy , prgw tam podobno wynajmuje jakiś teren, koty przychodzą z działek, jedna kotka ciężarna jest bardzo mała, brzuszki już maja bardzo duże
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 26.08.-01.09.
26.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
27.08. wtorek rano Kasia wiecz. Agata
28.08. środa rano Beatka wiecz. Mara
29.08. czwartek rano Marta wiecz. Mara
30.08. piątek rano Kasia wiecz. brak
31.08. sobota rano brak wiecz. Teresa
01.09. niedziela rano Marta wiecz. Agata
fruciu pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 26.08.-01.09.
26.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
27.08. wtorek rano Kasia wiecz. Agata
28.08. środa rano Beatka wiecz. Mara
29.08. czwartek rano Marta wiecz. Mara
30.08. piątek rano Kasia wiecz. brak
31.08. sobota rano brak wiecz. Teresa
01.09. niedziela rano Marta wiecz. Agata
jak nikomu nie pasuje to ja będę w piątek wieczór,
ale nie wiem o której i na ile, akurat mam wtedy wizytę obserwacyjną u weterynarza z Tolą (czy to przypadkiem nie wściekły pies) i jak mi się uda kontrolę z Nolą w Lupusie więc w najgorszym wypadku zrobię to co niezbędne bo maluchów dużo to i pewnie będzie niezły sajgonik ...
masKotka? pisze:Próbuję się nauczyć zamieszczać tutaj zdjęcia, ale nie wiem jak się do tego zabrać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 475 gości