Marcepan - "kocurek z klatki" - DS w Toruniu! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 28, 2013 19:10 Re: Marcepan - "kocurek z klatki" - DS w Toruniu! :)

Arcana! Przeczytaj, proszę ponownie, moją odpowiedż Bagience w wątku" KulekPomponiusz w Toruniu rządzi" w Nasze Koty,myślę, że znajdziesz tam odpowiedzi na nurtujące Cię sprawy.Co do ilości "gości "pisałam wcześniej o tym,proszę, nie każ mi powtarzać po parę razy tych samych informacji

Felis domesticus

Od: Sob lip 13, 2013 10:33

Post » Śro sie 28, 2013 19:27 Re: Marcepan - "kocurek z klatki" - DS w Toruniu! :)

Felis domesticus pisze:Arcana! Przeczytaj, proszę ponownie, moją odpowiedż Bagience w wątku" KulekPomponiusz w Toruniu rządzi" w Nasze Koty,myślę, że znajdziesz tam odpowiedzi na nurtujące Cię sprawy.Co do ilości "gości "pisałam wcześniej o tym,proszę, nie każ mi powtarzać po parę razy tych samych informacji

Tak, czytalam. Sorry, oprocz bleble nie ma tam zadnych konkretow. Informacje, ze oprocz 7 rezydentow masz niby czasowo, ale czesto 4 inne koty, wyciagnelam od Ciebie po ilus pytaniach. Podaj po prostu powierzchnie, na ktorej masz 11 kotow, 2 psy i chcesz miec wiecej.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Śro sie 28, 2013 21:19 Re: Marcepan - "kocurek z klatki" - DS w Toruniu! :)

Cały problem, jak widzę i raczej się nie mylę, polega na tym, ze uczestnicząc w wątkach, nie czytasz uważnie wypowiedzi, stąd żądasz powtarzania informacji albo piszesz rzeczy trochę nie na temat. Ponownie piszę, że informację o moich gościach i ich liczbie zamieściłam dawno, jako uzasadnienie przy zarzutach niektórych forumowiczów, dlaczego nie mogę adoptowac Tymka.Pytanie Twoje o metraż mego domu- przepraszam, ale co Ci do tego? Chcesz, żebym pisała takie rzeczy publicznie? Publicznie mogę napisać, że wszystkim jest wygodnie, a takie info podałabym Ci bez problemu na pw, zakładając przy takiej formie komunikowania się ze mną Twą troskę o dobro zwierząt. Lada moment będzie wizyta poadopcyjna, czekam już na telefon, przyjdą Dziewczyny, dom spokojnie sobie obejrzą. Jeszcze jedna przykra sprawa; jeśli to, co napisałam o moim życzliwym, nie zaprzeczysz,stosunku do zwierząt jest dla Ciebie, jak Ty to piszesz "blebleble", wybacz, ale nie jestem przyzwyczajona do takiej formy komunikowania się i nie widzę sensu.
Ostatnio edytowano Śro sie 28, 2013 21:31 przez Felis domesticus, łącznie edytowano 1 raz

Felis domesticus

Od: Sob lip 13, 2013 10:33

Post » Śro sie 28, 2013 21:27 Re: Marcepan - "kocurek z klatki" - DS w Toruniu! :)

Poczytaj o zbieractwie kotow. Sprobuj sobie uswiadomic, ze masz problem. Powodzenia :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

[poprzednia]