Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Koty piją mało, w mokrej karmie jest głównie woda, pewno to im wystarcza.Powinny jednak pić więcej ze względu na nerki, ale trudno je do tego zmusić.
Darling chyba nie jest dobrą karmą, najlepsze są bezzbożówki.Staram się jednak, aby moje koty jadły głównie mokrą, szczególnie surowe mięso.Jest najlepsze i wychodzi w sumie najtaniej.
ewar pisze:Dlaczego dziwne? Fajne są, naprawdę!
Nie, nieMyszolandia pisze:Czekej,niech no ja sobie przypomnę rozkład Twojej komnaty![]()
Mam !!!!!! to Ty teraz śpisz jak się do Ciebie wchodzi to od razu po lewo?![]()
Myszolandia pisze:Ejże,a Ty juz na dobre zainstalowalaś się w tym pomieszczeniu na lewo?że cisza,że hoho i filmików niet i fotuff
majamsk pisze: Nie, nieJa śpię pod oknem teraz
komnaty buhahahaha....no w sumie pan Simba wlazł kiedyś do kominowej wieży i panowie strażacy go wyjmowali, coś w tym jest
majamsk pisze:
Leniwy mój zad ładować akumulatorów z aparatu nie chce...waćpańskie ma to zwyczaje, doprosić się nie da...a koty fajne pozy walą, o foty i filmik się proszą...Mambucha z Fasolką sypia, Mambucha za Simbą gania, a on głupie uszy stroszy do tyłu i fikoły robi, myśli, że go kamerują a tu dooopa., Mambucha dostała nową zapawkę z trzech patyczków do uszu i gumki recepturki i też nikt nie nakręci, Fasolka łapie myszy na na tablecie i gryzie Simbę w zad...też nie uwiecznione...kajam się i przepraszam, wsio będę pstrykać, kręcić i tu wrzucać...tylko niech mi ktoś o tych chorernych akumulatorkach do aparatu przypomni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości