AgaS1987 pisze:3p. - nr 4 STARY od floxanna (Skrycie sie w Nim podkochuje)
![]()
Dziękuję i zapraszam do nas, tam go więcej: viewtopic.php?f=46&t=153677

Moderator: Moderatorzy
AgaS1987 pisze:3p. - nr 4 STARY od floxanna (Skrycie sie w Nim podkochuje)
![]()
Moje też się nie wyświetlają od wczoraj i Twoich też nie widzę. Myślałam, że nikomu się nie wyświetlają, ale skoro Ewa L. je widzi, to ja już nic nie rozumiemiwaka pisze:Ratunku, zdjęcia moich kociszy się nie wyświetlają![]()
mavi pisze:Moje też się nie wyświetlają od wczoraj i Twoich też nie widzę. Myślałam, że nikomu się nie wyświetlają, ale skoro Ewa L. je widzi, to ja już nic nie rozumiemiwaka pisze:Ratunku, zdjęcia moich kociszy się nie wyświetlają![]()
Moje foty były w http://www.zapodaj.net. Od wczoraj mają tam awarię i próbują znaleźć jej przyczynę
Jeśli ta awaria dłużej potrwa, poślę do KITY jeszcze raz te fotki ale z innego serwera (wstaw, fotosik itd.) Czy Twoje foty też były wstawione przez "zapodaj"?
Kociara82 pisze:Kita, czy vega013 zglaszala swoje kotomstwo do tego konkursu? Bo jak z nia rozmawialam to cos wspominala ale juz nie pamietam, czy myslala by zglosic czy mowila, ze zglosila... Zakrecona jestem ostatnio...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości