TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 26, 2013 18:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

A Justa znów ma problem z dostępem do netu. Tym razem router Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sie 26, 2013 22:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

meg80 pisze:UWAGA :!: :!: :!:

Wiadomość na Justyny fanpage:

Witam, mi pomóc bo nie wiem co mam zrobić. Przy ul, Żwakowskiej 14 stoi duży kilkutonowy kontener pod którym naiprawdopodobniej okociła się kotka. Dzisiaj ok 21.00 przechodził tam mój syn i usłyszał miałczenie małych kociaków. Pojechałam tam. Kociaków nie widać bo są pod tym kontenerem i płaczą !!!!!! Nie można się tam dostać by je wyciągnąć. Niedawno (ok 3 godz. później) syn wrócił do domu i tam nadal te kociaki płaczą!!!!!!!! Aby podnieść ten kontener musi przyjechać jakieś auto z podnośnikiem bo te kociaki tam umrą. Proszę o pomoc !!!!!

Nr tel do Pani, która wiadomość wysłała moge podać na priv.

Proszę o pomoc :!:

Sprawa już wyjaśniona , kociąt tam nie było :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sie 26, 2013 22:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

phantasmagori pisze:A Justa znów ma problem z dostępem do netu. Tym razem router Obrazek

Na szczęście to był tylko fałszywy alarm , nie padł router lecz gniazdko :evil: :roll:

No a dzis byłam z Etną i Karolkiem u weta :
Etna miała badanie moczu , i jest znacznie lepiej :lol: antybiotyk odstawiamy , ale jesli nie będzie lepiej z siusianiem , mam na mysi jak bedzie popuszczać to bedzie wprowadzony nowy lek ...

A Karolek miał obcinane zęby .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 26, 2013 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Czy TOZ opiekuje sie zwierzętami ?

Niestety piszą tylko o psach , o kotach nic :(

http://www.boz.org.pl/org/toz/czy.htm
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 27, 2013 17:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Pampersowe dziewczynki tak szalały, że aż padły ze zmęczenia :D

Obrazek

Obrazek

Wincenty :ryk:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto sie 27, 2013 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

8O :ryk: :ryk: Wincenty - cudna poza! :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 27, 2013 22:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Phantasmagori dzięki za wstawienie fotek :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 27, 2013 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Caragh pisze:8O :ryk: :ryk: Wincenty - cudna poza! :D

A to było ja wczoraj wróciłam od weta a on sobie spał a to ktos go śmie budzić :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 27, 2013 22:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

A dziś też musiałam być u weta :
Noemi nie je i jest apatyczna , ma szmery osłuchowo i bolące gardło , jest na antybiotyku :(

Majeczka też chora :(, też nie chce jeść i też ma bolące i zaczerwienione gardło i tez jest na antybiotyku :(

Musze koniecznie kupić beta glukan , czy ktoś pomoże bo nie mam za co tego kupić a muszę całe stado tym potraktować :| Proszę o pomoc ...

Przy okazji wzięłam tez do weta Maksa , został zaszczepiony a jego waga wzrosła o cały kg, i wazy teraz 6 kg :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sie 29, 2013 18:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

I jakie wieści Justyś ? Jak zwierzaki !
Jutro czekaj na listonosza :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Czw sie 29, 2013 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Noemi i Majeczka czują się już lepiej. Noemi gania już za laserkiem :wink:
A najbardziej za laserkiem biega Max :wink:

Znowu ja przekazuję wieści, ponieważ, aczkolwiek, poniekąd, gdyż, co już się robi nową świecką tradycją.... Justyna znowu ma problem z netem Obrazek

Nie wiadomo czy to w końcu router, czy znowu gniazdko. Justyna wieczorem spróbuje się przepiąć do innego gniazda.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw sie 29, 2013 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Dziewczyny, ponieważ jesteśmy już na setnej stronie, zapraszam do nowego wątku viewtopic.php?f=1&t=156182&p=10069220#p10069220 Obrazek

Narazie trochę roboczy, bo trzeba parę rzeczy zaktualizować ale pisać już można :wink:

Troszkę mi brak czasu doskwiera, więc wybaczcie że troszkę potrwa, nim ze wszystkim się uporam.
:oops:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia]