Wrocław - Gdańsk. Miziak jest we Wrocławiu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 07, 2013 8:14 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miau :kotek: .

U nas wszystko dobrze. Miziak zadomowił się. Jest jeszcze dzikusem, ale wcale mi to nie przeszkadza.Nie ucieka na mój widok :wink: . Jest strachliwy, ale taka już jego natura. Dwa razy dziennie przed karmieniem Miziak staje się bardzo mizialskim kotem, ociera się o nogi i pozwala się głaskać. Mruczy niesłychanie głośno :P Z Ramką stanowią fajną przyjacielską parkę.

Pozdrawiamy :1luvu: .

Buziaki dla Małgosi :kotek:
Obrazek

karolinabh

Od: Pon mar 25, 2013 21:37

Post » Śro sie 07, 2013 16:59 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

karolinabh pisze:Miau :kotek: .

U nas wszystko dobrze. Miziak zadomowił się. Jest jeszcze dzikusem, ale wcale mi to nie przeszkadza.Nie ucieka na mój widok :wink: . Jest strachliwy, ale taka już jego natura. Dwa razy dziennie przed karmieniem Miziak staje się bardzo mizialskim kotem, ociera się o nogi i pozwala się głaskać. Mruczy niesłychanie głośno :P Z Ramką stanowią fajną przyjacielską parkę.

Pozdrawiamy :1luvu: .

Buziaki dla Małgosi :kotek:

Dziękuję :D
wzruszyłam się, jak zawsze. Przeczytam Nosiowi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 19, 2013 5:57 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Bracie, mieszkam teraz trochę u cioci. Fajnie jest. Co u Ciebie?
Noś

Trochę się martwimy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 20, 2013 5:19 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Bracie, ciocia mi mówiła, że masz ładne, mięciutkie footerko :D
jesteś dobrze odżywionym kocurkiem we własnym domu. Ciocia, jak to opowiada, to zaraz ma oczy w mokrym miejscu, wiesz sam, jaka jest ciocia.
U nas na koloniach jest fajnie.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 20, 2013 5:24 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

I ja też znajdę dom. Duża mówi, że najlepszy.

jak obiecała tak zrobiła :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie sie 25, 2013 8:49 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Pacz, Bracie.
Siedzę na oknie u cioci, stąd widać nasze podwórko, wiesz, tam, gdzie się urodziliśmy
Obrazek Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 26, 2013 20:01 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Ale przystojniak, tak mówi Ramka :kotek:

U nas duża szykuje się do pracy, wakacje się kończą, tak mówi..... Mała Dużej jest pocieszna, gdy idzie spać za każdym razem robi mi pa,pa :kotek: . Patrzę na nią wielkimi oczami.....Czasami chce mnie pogłaskać i wtedy uciekam, ale wtedy Duża tłumaczy Małej,że jeszcze doczeka się pieszczot Miziaka, czyli mnie :wink: Niedoczekanie :wink: [/]

[i]Ciociu, mocno Cię całuję oraz pozdrawiam wszystkich, którzy dobrze mi życzyli :1luvu: . Jest mi tu dobrze....

Mizialski Miziak - (tak mówi na mnie Duża, choć czasami przez pomyłkę powie do mnie Ramek :D )
Obrazek

karolinabh

Post » Pon sie 26, 2013 21:36 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miziaku
kocham Cię, maleńki. I Ramkę. I Dużą, i Małą Dużą
ciocia

Bracie, ciocia od razu ryczy, wiesz, ona taka jest.
Noś (wciąż) kolonista u cioci
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 26, 2013 23:17 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

cześć Miziaku :1luvu:
my burasy jesteśmy bardzo przystojni :D nawet jak coś nawywijamy to Duże się nie gniewają na nas
buraski są kochane bo to my jesteśmy prawdziwe koty :ok:
Warkotek

ps
pozdrawiam Rameczkę i Waszą Dużą Dużą i małą Dużą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto sie 27, 2013 5:06 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

puszatek pisze:cześć Miziaku :1luvu:
my burasy jesteśmy bardzo przystojni :D nawet jak coś nawywijamy to Duże się nie gniewają na nas
buraski są kochane bo to my jesteśmy prawdziwe koty :ok:
Warkotek

potwierdzam - bure jest piekne
Lila
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sie 27, 2013 5:23 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Stałam dziś na podwórku, koty jadły, a ja myślałam o czasach, kiedy też tam byłeś. Mały szczęściarzu :D
Duża nie będzie miała czasu włączać Ci komputera, jak będzie pracować. Bądź grzeczny, Miziaku. Kocham Cię bardzo.
ciocia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 27, 2013 20:59 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

To ja, Duża :wink:
Przed samą chwilką głaskałam Miziaka po grzbiecie, drapkałam za uszami. Prawie położył się na grzbiecie, bym pogłaskała go po brzuszku :1luvu: . Zorientował się jednak szybko ,że przecież jest taki niedostępny :wink: i zwiał :) Cudak z niego.... :1luvu:

Buraski są słodkie :kotek:
Obrazek

karolinabh

Post » Wto sie 27, 2013 21:18 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miziaku kochany, nie orientuj się, jesteś bezpieczny i kochany :D
dobrej nocy, skarbie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 29, 2013 18:41 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

karolinabh pisze:To ja, Duża :wink:
Przed samą chwilką głaskałam Miziaka po grzbiecie, drapkałam za uszami. Prawie położył się na grzbiecie, bym pogłaskała go po brzuszku :1luvu: . Zorientował się jednak szybko ,że przecież jest taki niedostępny :wink: i zwiał :) Cudak z niego.... :1luvu:

Buraski są słodkie :kotek:

Miziaku - ciotka z Krakowa śle Ci spojrzenie przymrużonych oczu, bo wie :mrgreen: że nie bardzo lubisz głaskanie.
Jesteś trochę podobny do mojego Borysa w tym względzie , to znaczy jak nikt nie widzi to czasem owszem mizianki są super :wink: , lub jak śpię to też bardzo chętnie ...
Widać to jakaś tradycja pewnych kotów burych i popielatych - są skromne a wręcz purytańskie. :wink: :mrgreen:

Dla Małgosi i Karoliny uściski, dla Ramki śmiały cmok w nochal - bo ta kocia kobitka raczej się nie obrazi o to . :mrgreen:

Wpadam na razie rzadko, ale obiecałam , że Miziakowi buziak... o przepraszam :wink: , że Miziaka pozdrowię co też czynię.
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie wrz 01, 2013 21:11 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Bracie, wysyłam Ci miaudobranocki. Twoja Duża pracuje, tak sobie z ciocią miaumyślimy, żeby trzymać za Was łapki. I trzymamy.
Noś (wciąż) kolonista
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]