Bezdomny chory kotek, już w swoim domku u mb :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 24, 2013 18:33 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Kotek dzisiaj praktycznie cały dzień był na powietrzu w klatce z małymi przerwami na jedzonko, zakraplanie oczek i spacerek.
O spacerku napiszę jaki to jest ''dzielny'' :lol:
Otóż po obiadku na którym zjadł swoją porcję wołowinki, którą wprost uwielbia, poszliśmy sobie pochodzi na smyczy.
Czaruś obszedł całą działkę, usiadł pod tuja przy siatce sąsiada, siedzi obserwuje, a mnie zobaczył piesek sąsiada i przyleciał do siatki.
Kotek jak się wystraszył, jak ruszył do domku 8O to nie mogłam za nim zdążyć tak gnał do SIEBIE. :D
No, piesek strasznie duży bo york :lol: i nawet nie szczekał a ten się tak wystraszył.
W domku wzięłam go na kolanka i utuliłam, aby poczuł się bezpieczny.
Także już wiemy, że boi się psów. :(

Dostał drugą dawkę na odrobaczenie -cestal.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sie 24, 2013 20:22 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Tak oto spędzaliśmy czas. :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

a tak zastaję swoje okno gdy wracam z działki od Czarusia
Obrazek
to Molisia, ale że w domu kotów 12 to są zmiany na oknie, :wink: wczoraj na przykład Boluś wyglądał. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... &start=840

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sie 29, 2019 16:44 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 24, 2013 22:13 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

:1luvu: Aniu jak miło popatrzeć jak Czaruś się tuli :1luvu: Jest cudny- zupełnie jak mój burasek :1luvu: .

Fajnie jak wracasz do domku a w oknie lub w drzwiach czeka zwierzyniec :ok: ja uwielbiam jak mnie witają :D

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Sob sie 24, 2013 23:46 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Kochany CZarus on faktycznie czaruje spojrzeniem jest rozczulajacy :1luvu: jeszcze chwila i ruszamy z akcja ogłoszeń od Cat Angel i domek musi sie znaleźć NAJ niech nam tylko Czarus wyzdrowieje :kotek:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sie 25, 2013 20:50 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Goyka pisze:Kochany CZarus on faktycznie czaruje spojrzeniem jest rozczulajacy :1luvu: jeszcze chwila i ruszamy z akcja ogłoszeń od Cat Angel i domek musi sie znaleźć NAJ niech nam tylko Czarus wyzdrowieje :kotek:

Chyba nie ruszamy. 8)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 25, 2013 22:18 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Anna61 pisze:
Goyka pisze:Kochany CZarus on faktycznie czaruje spojrzeniem jest rozczulajacy :1luvu: jeszcze chwila i ruszamy z akcja ogłoszeń od Cat Angel i domek musi sie znaleźć NAJ niech nam tylko Czarus wyzdrowieje :kotek:

Chyba nie ruszamy. 8)

Jak mam to rozumieć ? Czyżby domek na horyzoncie ? Mow szybko Aniu bo umieram z ciekawości :D
Obrazek

Goyka

Post » Nie sie 25, 2013 23:27 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Goyka pisze:Jak mam to rozumieć ? Czyżby domek na horyzoncie ? Mow szybko Aniu bo umieram z ciekawości :D

Nie zdziwiłbym się gdyby został u Ani na stałe ;) ten kotek jest naprawdę wyjątkowo czarujący, choćby na zdjęciach... a w rzeczywistości pewnie jeszcze bardziej.
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

Post » Pon sie 26, 2013 7:09 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

color1 pisze:
Goyka pisze:Jak mam to rozumieć ? Czyżby domek na horyzoncie ? Mow szybko Aniu bo umieram z ciekawości :D

Nie zdziwiłbym się gdyby został u Ani na stałe ;) ten kotek jest naprawdę wyjątkowo czarujący, choćby na zdjęciach... a w rzeczywistości pewnie jeszcze bardziej.

U mnie zostałby tylko i wyłącznie gdyby był chory, bo ja mam 12 kotów(7 tymczasów) a to jest już grubo ponad stan, a że Czaruś testy ma ujemne to czas pakować walizki i w drogę na zieloną trawkę. :D

Ostatnio edytowano Czw sie 29, 2019 16:50 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sie 26, 2013 7:34 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

Na to wyglada, ze Czarus jakis Domek zaczarowal :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Bardzo sie ciesze :D
A co z oczetami slicznoty :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pon sie 26, 2013 7:57 Re: Bezdomny, bury, chory kotek czeka na DS, ma DT.

Anna61 pisze:
color1 pisze:

U mnie zostałby tylko i wyłącznie gdyby był chory, bo ja mam 12 kotów(7 tymczasów) a to jest już grubo ponad stan, a że Czaruś testy ma ujemne to czas pakować walizki i w drogę na zieloną trawkę. :D

Ale gdzie noooo :) na zieloną trawkę to akurat dobrze nie brzmi :twisted:
Obrazek

Goyka

Post » Pon sie 26, 2013 8:06 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

co to znaczy na zieloną trawkę :?: :kotek: Ma domek z ogródkiem czy zostaje na działce :?:

kasia1568

Post » Pon sie 26, 2013 8:08 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

Goyka pisze:Ale gdzie noooo :) na zieloną trawkę to akurat dobrze nie brzmi :twisted:

Ale to prawda z tą trawką. 8)

Potrzymam Was w niepewności :lol: ale powiem tylko, że to domek najlepszy z możliwych, forumowy. 8) :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sie 26, 2013 8:16 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

Aniaaaaaaaaaaa noooooo :twisted: :twisted: :twisted: czyli dom z ogródkiem :roll: :roll: :roll: nie wiem nie wiem mów nie daj się prosić :lol:
Obrazek

Goyka

Post » Pon sie 26, 2013 8:17 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

Ależ super się czyta takie wieści z rana :) :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 26, 2013 8:20 Re: Bezdomny, bury, chory kotek, pakujemy walizki:)))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: to kamień z serca :1luvu: Dzięki Aniu

kasia1568

[poprzednia][następna]