shira3 pisze:Fakt, o mięśnie też mi każą dbać....na razie jestem karną pacjentką i ćwiczę
i słusznie

wzmocnienie mięśni to podstawa, żeby wrócić do pełnej sprawności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Fakt, o mięśnie też mi każą dbać....na razie jestem karną pacjentką i ćwiczę
w dobrym staniku dałam radępsiama pisze:Że się wetnę między rozmowy o nogach![]()
Charm, ja dumam i dumam i nijak sobie nie moge wyobrazić Ciebie z takim hojnym biustem w trakcie tańca irlandzkiego.
Bandazowałas czy jak ? Toż to nawet w super staniku mozna chyba guza sobie narobic
Pasibrzucha pisze:Sol, dawno Cię nie czytałam, cudnie ślązaczysz
dziękujęshira3 pisze:Jeny charm...wagon ciepłych myśli i TIRa siły!!!!![]()
![]()
solangelica pisze:wiem jak to jest jak się czeka na wyniki badan a alternatywy sa rozne kwadratowe i podluzne
trzymam kciukisolangelica pisze:ja we wrześniu klade się do szpitala w Krk na badania bo sprawa mojej niedoczynności jest nie do końca pewna. na szczęście trafiłam na kompetentnego specjaliste (wreszcie!!!!) który mi dużo rozjasnil.
zdjęcie niezbędnesolangelica pisze:A propos ciast. Pieke dziś tort dla dzieci koleżanki - bliźniakiPolowa ma być docelowo rozowa polowa zielona. Bo to chlopiec i dziouszka. Mam do ozdoby zelki, lentilki i herbatniki plus galaretki i ciasteczka. Trzymajcie kciuki
Jak zrobie to wrzuce Ci zdjecie
Ostatnio często gesto robie torty na urodziny i zaczyna mnie to wciagac. Uwielbiam kombinować w kuchni. Fajna sprawa![]()
eeee, w kwestii sklepu, to w k-cach przyzwoite są dwa, w kwestii brafitterki... eee.... jakby to napisać.. ja jestem brafitterką...solangelica pisze:aha mam prosbe wrzuc mi na pw namiary na te fajna braffitterke bo cycki mi wisza a staniki się spruly i musza zainwestować w jakiś podnośnik zanim je zaczne deptać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 72 gości