Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 23, 2013 7:08 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

Dzien dobry,
dowiedzialam sie, ze moge tu prosic o pomoc w oplaceniu faktury za zabieg usuniecia oczka malym kociakom.
Mam dwa, ktore sa juz po leczeniu kk, lecz jest koniecznosc usuniecia galki ocznej. Nie mam pieniedzy, a kotki sa juz zdrowe i moglabym zaczac im szukac domku stalego.
Mam ponad 30 kotow i 30 psow, nie jest lekko.
Prosze, pomozcie.

Przyznam, ze nie czytalam watku, lecz zapoznam sie po krotce o co chodzi.
Jestem tu pierwszy raz i wpisalam sie zeby nie szukac watka.
Zabieram sie do czytania.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt sie 23, 2013 10:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

Trabanciku [']............
I Ciebie zachowamy w sercach na zawsze!!!
Megano :1luvu: dziękujemy Ci z całych sił!!!

pinokio_, wklej może link do swego wątku. Klub na pewno pomoże w miarę możliwości!!!
Alessandra na pewno się wypowie, ja dopiero wyszłam ze szpitala i nie jestem na bieżąco, niestety.

Strasznie żal kota bez oczek ze schronu :( Mam nadzieję, że jednak uda się jakoś go wyrwać, że będzie dokąd...
Ja również jestem zblokowana. Opieka nad Michasiem z PNN i własne problemy ze zdrowiem nie pozwalają mi na ani jednego kota więcej, nawet na chwilę :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 23, 2013 11:37 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

pinokio_, oczywiście,że umieścimy maluszki na liście pomocowej jeszcze w sierpniu-proszę,
jesli kotki ma wątek własny, wklej tutaj, także ich zdjęcie -takie są zasady klubu- i bądż z nami :ok:
kwota wsparcia nie obejmuje zwykle kosztu calego zabiegu-nie wiem, ile żądaja weci w Twoim rejonie, my dofinansowujemy 110zł do kotka -na więcej po prostu nas nie stać, niestety :(
Tak więc z wetem uzgodnij fakturę przelewową na kwotę 220zł, która będzie wystawiona na fundację Agapeanimali

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sie 23, 2013 12:23 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

aktualna lista sierpniowa

1. Mały dzikusek ObrazekObrazekObrazek
dt Zosik/berni
-leczenie/zabieg
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155905

2.Kotki dwa Obrazek
pod opieką Zosik
-leczenie
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155747

3.Kotki dwa dt pinokio_
-zabieg usunięcia oczek
wątek :

4. Jula dt lidka02
-diagnostyka po usunięciu oczka-neurochirurg
Ostatnio edytowano Pon sie 26, 2013 17:32 przez Klub Ślepaczkowy, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt sie 23, 2013 12:26 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt sie 23, 2013 15:33 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

A my z Dziewczynką pozdrawiamy dziś na wesoło...

http://www.youtube.com/watch?v=sYfGP1uO ... e=youtu.be

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sie 23, 2013 16:08 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

a nasz tunel nie ma mostka :placz:
oddajemy Dużą do reklamacji ,że nam chiński badziew kupiła :evil:

Milo i Parys
p.s. a możemy przeprowadzić się do Cioci Lidki? taki piękny tunel.... :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sie 23, 2013 16:15 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

alessandra pisze:a nasz tunel nie ma mostka :placz:
oddajemy Dużą do reklamacji ,że nam chiński badziew kupiła :evil:

Milo i Parys
p.s. a możemy przeprowadzić się do Cioci Lidki? taki piękny tunel.... :D

Nasz też taki badziew rozlatuje się ale Dziewczynka go uwielbia :D
Niestety Ciocia Lidka ma nadplan :mrgreen: Pozdrawiamy :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sie 23, 2013 23:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- pilny transport z Cz-wy do Wa-wy str.67

alessandra pisze:lista sierpniowa

1. Mały dzikusek ObrazekObrazekObrazek
dt Zosik/berni
-leczenie/zabieg
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155905

2. Kotki dwa Obrazek
dt Zosik
-leczenie
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155747

Poproszono mnie o zaktualizowanie informacji w sprawie dwóch maluszków jakie maiły byc na DT u Zosik-kocieta zostały w dotychczasowym domu,gdzie sie urodziły i gdzie sa inne kociaki.
w sprawie ślepego maluszka jakiemu watek założyla berni to kociak nie jest jeszcze odlowiony,wiec nie jest w DT

Co do informacji na temat starszego ślepego kota to sytuacja się klaruje.Maja numer telefonu rzekomego wlasciciela kota ,tyle ,że nikt tego telefonu nie odbiera.Tak wiec kot nadal siedzi w schronisku.Wypuscili go chyba na wybieg z wszystkimi kotami.Wczoraj rozmawialam w tej sprawie i moglam go zabrac do domu,ale osobiscie po podpisaniu umowy.Oczywiście mieszkam za daleko,zeby tak "myknac",a nie chcieli wydac kota innej osobie,nawet jesli ta podpisze ,że bierze kota na DT i przekazuje do DS.Z drugiej strony rozumiem.Dzisiaj jednak zmienili zdanie chyba,bo dostalam informacje od koleżanki wolontariuszki,ze kot nie jest jeszcze do adopcji :? bo szukają tego własciciela.
Nie wiem tylko po jaka "cholerę"-przepraszam robi się paniczne ogloszenia o ratowaniu kotów.
Sprawe bede monitorowała do końca i jak będzie potrzeba to pojade po tego kota osobiście za 2 tygodnie.Chyba ,że znajdzie dom,to bede bardzo zadowolona rzecz jasna...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 24, 2013 0:00 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

pinokio_ pisze:Dzien dobry,
dowiedzialam sie, ze moge tu prosic o pomoc w oplaceniu faktury za zabieg usuniecia oczka malym kociakom.
Mam dwa, ktore sa juz po leczeniu kk, lecz jest koniecznosc usuniecia galki ocznej. Nie mam pieniedzy, a kotki sa juz zdrowe i moglabym zaczac im szukac domku stalego.
Mam ponad 30 kotow i 30 psow, nie jest lekko.
Prosze, pomozcie.

Przyznam, ze nie czytalam watku, lecz zapoznam sie po krotce o co chodzi.
Jestem tu pierwszy raz i wpisalam sie zeby nie szukac watka.
Zabieram sie do czytania.

Irenko,Ty zawsze tu podczytuj...pomoc Tobie sie należy ,bo to co robisz dla tych zwierzaków jest nie do "podziękowania" :flowerkitty:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 24, 2013 12:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

No to ja naprodukuje postów,przepraszam :oops: ale nie chce znowu edytowac ,bo jak ktos przeczytał to juz nie doczyta

Prosze klubowiczów o pomoc "szczególna"dla Lidki 02,a wlasciwie dla tej małej Julki,co sie jej oko otwierało.Jest podejrzenie zapalenia mózgu,czyli zakazenia,kot ma zmiany neurologiczne,jutro maja kolejna wizyte u innego lekarza,ale najprawdopodobniej mala bedzie musiała jechc do neurologa.
Moja cyklopka miała zapalenie struktur okołomózgowych,po niedoczyszczeniu oczodołu,cudem ja wet uratowal.Miała juz zakazenie na policzkowej kosci,zaatakowany mózg i podskakiwała jakby ja ktos oparzył. Ttydzień po czyszczeniu nie było wiadomo,czy przezyje.Lenka u Lidki zaczeła się krecic w kółko,ale ten stan się bardzo nasila,wiec cos niedobrego sie z nia dzieje.
U tak małego kociaka jak Julka mogło się przeciez zadarzyć ,ze cos nie do końca zostalo doczyszczone,ona była w złym stanie.
Prosze Was o PILNA POMOC FINANSOWA NA JUŻ,oczywiście jeśli się zgodzicie i objęcie pomoca stała tej koteczki do czasu,az stanie na nogi :(

Maluszek od berni juz złapany-nie ma oczek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 24, 2013 22:00 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

A ja się tylko po cichutku zamelduję. FB i nasza strona internetowa znowu idzie do przodu, powoli wszystko akualizuję. Będziemy znów pracować nad popularnością, nad zbiórkami i przede wszystkim nad adopcjami :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie sie 25, 2013 11:48 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

Przedstawiam dawne zdjęcie Gucia i jedno z ostatnich.

Obrazek Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sie 25, 2013 14:33 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- lista sierpniowa str.68, Trabant[*]

Czy Gucio widzi?
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

[poprzednia][następna]