Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 23, 2013 14:36 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

.... czyli tak ten lek jest bezsmakowy i kocio bez problemu go zje ..... bo podać mu cokolwiek dopyszcznie 3x dziennie przez kilka dni ..... odpada ..... grzyba moze i podleczymy ale serce nie wytrzyma ......

też czytałam o tej szczepionce ..... Insol jest stosowany u wszelakich ssaków ..... jest jedyną -jesli ktos znalazł inną to niech powie bardzo proszę - szczepionką, która działa na tyle grzybów na raz - nienawidzę szczepionek skojarzonych :evil:

wetka szuka czegoś jeszcze ..... pytajcie może wspólnie szybciej znajdziemy sposób
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt sie 23, 2013 15:02 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Kinnia pisze:.... czyli tak ten lek jest bezsmakowy i kocio bez problemu go zje ..... bo podać mu cokolwiek dopyszcznie 3x dziennie przez kilka dni ..... odpada ..... grzyba moze i podleczymy ale serce nie wytrzyma ......

też czytałam o tej szczepionce ..... Insol jest stosowany u wszelakich ssaków ..... jest jedyną -jesli ktos znalazł inną to niech powie bardzo proszę - szczepionką, która działa na tyle grzybów na raz - nienawidzę szczepionek skojarzonych :evil:

wetka szuka czegoś jeszcze ..... pytajcie może wspólnie szybciej znajdziemy sposób

Pojęcia nie mam czy jest bezsmakowy :( a jakby Jaśkowi w karmie przemycić albo jakimś przysmaku, poznałby?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt sie 23, 2013 15:55 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

... tego nie wiem .... znam leki, których nie da rady przemycic w najbardziej pożądanym przysmaku ....

zapytam wetki co ona na to ....
Obrazek

Kinnia

Post » Sob sie 24, 2013 22:47 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

.... sytuacja bez zmian ....
wetka mówi, ze nie wie czy ten lek jakos smakuje ..... szuka rozwiązania
Obrazek

Kinnia

Post » Sob sie 24, 2013 23:51 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Na tym wątku dziewczyny opisują walkę z grzybicami, działanie orangulu, i innych leków przciwgrzybiczych
viewtopic.php?t=92473
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Śro sie 28, 2013 16:39 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

.... na razie tyle moge powiedzieć - jest bez zmian .....

wrócę wieczorem to powiem więcej
Obrazek

Kinnia

Post » Czw sie 29, 2013 23:20 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

... nie mieszczę się w czasie ....zwyczajnie ... za mało go dla mnie jest......
.... na Jasiowe grzyby szukamy szczepionki .... nie ma innego sposobu ..... chyba, że ktoś ma lek dopyszczny bezsmakowy .... zamówiłam chłopakowi beta glukan i zamierzam go nim faszerować jak nie przyrównując kaczkę jabłkami ..... czekamy na szczepionkę

z Orfeuszem jest bez zmian, tył kica jak królik .... jedziemy na Bemowo ....

próbuje złapać futra do ciachnięcia .... i nic mi nie wychodzi .... jakies cffffaniaki straszne z nich są .... wlezie to ci na klatkę, zatrzasnie ją ..... i możesz sie zwijac na dzisiaj do domu :evil:
cierpliwosci mi dajcie ...... cierpliwości .... duzo ...

gang dalej "odsiaduje wyrok"
Obrazek

Kinnia

Post » Czw sie 29, 2013 23:24 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Kiniu, jak jedziesz do Warszawy na Bemowo - to może zapraszam do nas? Z bemowa nie daleko, zobaczysz Carmen, odpoczniesz chwilę, kawy się napijesz..?
Nawet nocleg mogę zapewnić, jeśli macie ochotę :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sie 30, 2013 19:11 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Kinia,a jaki beta-glukan kotom kupujesz?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pon wrz 02, 2013 17:56 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

.... kur.... napisałam piekny post i WRZARŁO MI GO ..... SKANDAL ...

to teraz pisze na raty :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 17:57 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Ewa.KM pisze:Na tym wątku dziewczyny opisują walkę z grzybicami, działanie orangulu, i innych leków przciwgrzybiczych
viewtopic.php?t=92473

dzięki za info .... kazdy pomysł jest pomocny i wazny ... dzięki wielkie
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 17:59 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Szalony Kot pisze:Kiniu, jak jedziesz do Warszawy na Bemowo - to może zapraszam do nas? Z bemowa nie daleko, zobaczysz Carmen, odpoczniesz chwilę, kawy się napijesz..?

bardzo chetnie skorzystam :D

z Ewą miałam pecha (ale ja mam chronicznego pecha w życiu więc ....) jak ja była w Wawie to Ewa była na wyjeżdzie, jak Ewa była w Wawie to ja byłam w szpitalu .... a potem czas "wyjazdowy" mi się skończył i ..... ale mam podstępny plan :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 18:10 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

fumcia pisze:Kinia,a jaki beta-glukan kotom kupujesz?

ludziom i futrom kupuję taki http://www.doz.pl/apteka/p22231-Beta_Gl ... lki_60_szt

tylko teraz jak widzę jest bez promocji ... trza poczekac chwilkę .... chyba, że to juz jesienne ceny są :(

kapsułke dzielę na 10 części i albo do pyska strzykawką bo mieszam z letnia wodą albo do żarełka .... gdy gang bardzo chorował to głównie chłopakom, Malutkiej i Myszce dawałam po dwa razy dziennie po 1\10 .... tak ponad miesiąc, potem przerwa tydzień do 2 tygodni i powtórka ..... i tak do skutku :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 18:43 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

a tera bedzie na ostro :mrgreen:

kto poznaje ten dziób?

Obrazek

Orfeusz - widać, że cierpi

Obrazek
Obrazek

Karunia 13letnia rezydentka od urodzenia walczaca z nowotworen skóry

Obrazek

a teraz piszczy fanklub z prawej :ryk: Ichigo

Obrazek
Obrazek

a teraz piszczy fanklub z lewej :ryk: Figaro

Obrazek
Obrazek

moje dwa dziczki - ocalałe z ubiegłorocznego trucia ..... ale juz sa nowe dziczki, które ganiam bo trzeba je ciachnąć :evil:

Obrazek

paczam ... no paczam..... nie tykaj .... mówię nie TYKAJ ..... paczam ..... Jasio W.

Obrazek

reszta niestety później :D
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 18:59 Re: ROZPACZLIWIE SZUKAMY DOMU...RATUNKU ....BURY GANG

Kinnia pisze:
Szalony Kot pisze:Kiniu, jak jedziesz do Warszawy na Bemowo - to może zapraszam do nas? Z bemowa nie daleko, zobaczysz Carmen, odpoczniesz chwilę, kawy się napijesz..?

bardzo chetnie skorzystam :D

z Ewą miałam pecha (ale ja mam chronicznego pecha w życiu więc ....) jak ja była w Wawie to Ewa była na wyjeżdzie, jak Ewa była w Wawie to ja byłam w szpitalu .... a potem czas "wyjazdowy" mi się skończył i ..... ale mam podstępny plan :twisted:

To kiedy będziesz? :mrgreen:

Kim jest ten piękny burasek? :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]