Boo pisze:Niestety Ania zamilkła. Wciąż mam nadzieję, że to tylko kwestia przeprowadzki...
oby tak było. Kiedyś myślałam, że dom zrezygnował a dziewczyna w szpitalu była.Trafiła tam z marszu.
Myślałam o Was ostatnio często. Oby się udało.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Boo pisze:Niestety Ania zamilkła. Wciąż mam nadzieję, że to tylko kwestia przeprowadzki...
Boo pisze:Niestety, cisza wciąż
kocidomw.gorach pisze:Bardzo przepraszam..
Wszystko sie wydluzylo..
Nie moge nawet tel znalezc..
Ogolny bajzel..
Nawet na poczte sie nie moge zalogowac - jeszcze nie wiem dlaczego (ok 3 tyg nie zagladalam) i nie moge przez to tel znalezc
W kazdym razie - jestem przygotowana na wizytacje - tylko bajzel w postaci porozrzucanych kartonow..
Nie wiem co jeszcze - pierwsza strona na ktora weszlam bo juz mi sie za Wrzosia teskni
Podam swoj nr tel zeby sie bardziej nie pogubic
514651301
58-540 Karpacz
ul. Słowackiego 3
jozefina1970 pisze:kocidomw.gorach pisze:- uslugi weta -tu chetnie przyjme propozycje - bede mieszkala w centrum Karpacza, a wetow nie znam - moja wet tez nie zna zeby polecic - bede bardzo wdzieczna!
Anna 29
Witaj!
Jeżeli będziesz mieszkała w Karpaczu to mogę podpowiedzieć, że ja mam zaprzyjaźnioną przychodnię w Kowarach - to jest jakieś trzy, cztery kilometry od Karpacza. Weterynarz jest również w Miłkowie (też blisko Karpacza). o wetach w samym Karpaczu niestety nic nie wiem.
Pozdrawiam!
kocidomw.gorach pisze:I bardzo mi zalezy na kontakcie tel calodobowym - np jak Pyza z lodowki spadnie i lape zlamie ..
efciaa pisze:Grunwaldzka 62 tel: 75 754 39 31 ?
efciaa pisze:Pewnie Pani ma do mnie na wizytacje isc
jozefina1970 pisze:efciaa pisze:Grunwaldzka 62 tel: 75 754 39 31 ?
Tak, to jest lecznica na Grunwaldzkiej
efciaa pisze:Pewnie Pani ma do mnie na wizytacje isc
Nie wiem... Miałam iść z wizytą PA do tej osoby: kocidomw.gorach chyba?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości