kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-JUŻ W DOMU:)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 22, 2013 15:20 kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-JUŻ W DOMU:)))

Wczoraj byłam w kinie w galerii handlowej. Kiedy wróciłam do domu z silnika samochodu wyszedł mały kotek. Zabiedzony, brudny, kichający... Sto nieszczęść. Chyba jakaś kotka okociła się na parkingu, a mały schował się pod maską. Cud, że nic mu się nie stało. Ma tylko nadpalone wąsy. Teraz kotek jest u weterynarza. Został odrobaczony, odpchlony i podano mu antybiotyk, bo ma koci katar. Ale będzie żył, jeśli znajdzie się ktoś, kto zechce się zająć tym małym nieszczęśnikiem.
Na początku był nieufny- chyba miał złe doświadczenia z ludźmi, ale dziś już łasi się do wszystkich. Ślicznie miauczy. Bardzo potrzebuje pomocy jakiegoś dobrego człowieka, który zechce dać mu nowy dom. To bardzo pilne! Kotek jest płci męskiej. Ma ok. 2 m-ce, ale z powodu niedożywienia jest bardzo malutki.
Jeśli ktoś jest gotowy przygarnąć tego kotka, proszę o telefon: 662553772.

Fotografię kotka mogę przesłać mailem.
Ostatnio edytowano Nie wrz 08, 2013 7:21 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 2 razy
Powód: aktualizacja tytułu

mmmm

Od: Czw sie 22, 2013 15:12

Post » Czw sie 22, 2013 17:16 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!

Podaj nazwę miasta! Najlepiej w tytule wątku, korzystając z opcji "zmień".

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pt sie 23, 2013 12:23 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Kotek z galerii ma się coraz lepiej. Przybiera na wadze, odzyskuje energię. Załatwia się do kuwety. Radośnie reaguje na każdy objaw zainteresowania ze strony ludzi.
Czy ktoś się nad nim ulituje?

mmmm

Post » Pt sie 23, 2013 19:52 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Oto Kiciuś Galerianek :D Zamieszczam na prośbę mmmm. Jak się go trochę wychucha i podkuruje, to będzie niezły przystojniak!
Hopsaj kiciusiu po domek!
Obrazek
Jeszcze raz, w innej opcji, bo Int.Explorer coś dzisiaj szwankuje i pisze, że nie może znaleźć strony "zapodaj.net":
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sie 26, 2013 10:15 przez mavi, łącznie edytowano 1 raz

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pon sie 26, 2013 9:36 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Mmmm trafiła tu za moją radą. Nie może zostawić kotka u siebie, bo jej kocica reaguje na koty bardzo agresywnie. Ogłosiła juz malucha w necie, ale zgłaszali sie kompletnie nieodpowiedzialni ludzie, typu:" Czy ma zdrowe serce?" albo "Jak bedzie chorował to oddam go do schroniska".
Maluszek dziś musi opuścić lecznicę. Przez parę dni może zostać u mmmm - zreszta będzie jeszcze dostawał antybiotyk. Ale już za chwilę naprawdę nie będzie miał szansy. Może choć DT by ktoś dał biedakowi? Pomogę finansowo, bo inaczej nie mogę - mam trzy pasożyty w malutkim mieszkaniu i męża, ktory uważa, że to o trzy koty za dużo...

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon sie 26, 2013 19:06 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

I kolejne fotki maluszka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bungo

Post » Wto sie 27, 2013 11:20 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Nikogo ten gaciopyrek za serce nie chwycił? :(

Bungo

Post » Śro sie 28, 2013 9:59 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Nikt go nie chce?
Kotek jest przesympatyczny. Właściwie straszny z niego dzidziuś: ciągle chce być głaskany i przytulany. Mruczy wtedy głośno i patrzy w oczy, tak, że aż serce ściska.
Jest już całkiem zdrowy. Nie kicha, nie cieknie mu z oczu, a brzuszek ma wielki i okrągły jak piłeczka ;) Moje dzieci ciągle się z nim bawią, więc zrobił się całkiem uspołeczniony.
Niestety, moja kotka, nadal go nie akceptuje, więc nie mogę go zatrzymać, chociaż cała rodzinka zwariowała na jego punkcie.

mmmm

Post » Śro sie 28, 2013 14:05 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

HOP! Kotek do góry! Nie spadać z pierwszej strony!

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Czw wrz 05, 2013 14:50 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Niestety. Mmmm napisała do mnie maila:
"Niestety, nadal kotek przebywa u mnie, a moja kotka dostaje szału. Wczoraj wyskoczyła przez balkon jak mały wszedł do pokoju! Chyba go nie zaakceptuje :( ".

A maluch jest juz zdrowy, bardzo wesoły i towarzyski - nie wie, że jego los jest niepewny.

Obrazek

Obrazek

Bungo

Post » Sob wrz 07, 2013 21:50 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Dziś kotek trafił do nowego domu... Straszne przeżyłam dylematy. Nie wiem, czy dobrze zrobiłam oddając go, ale chyba trafił w dobre ręce. Tylko moja kotka nie ma wątpliwości co do słuszności tej decyzji...
Dziękuję wszystkim za pomoc i wszystkie próby poszukiwania dla niego domu :)

mmmm

Post » Sob wrz 07, 2013 23:05 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

Ufff!!!
Szczęśliwe zakończenie. To mail od Mmmm:
" Dziś zawieźliśmy go do nowego domu. Pożegnanie było łzawe, a najbardziej płakał mój Miłoszek (3,5 l). A teraz cały czas mówi, że za nim tęskni. Ale dostałam smsa od tamtej pani, że kotek czuje się świetnie i śpi w łóżku z jej synkiem (4 lata). To chyba mu tam, dobrze... A ja własnie oglądam sobie jego zdjęcia - już za nim tęsknię. Tylko nasza kotka zadowolona..."

Bungo

Post » Sob wrz 07, 2013 23:18 Re: kotek z galerii pilnie szuka domu!!!!!KRAKÓW-WIELICZKA

:) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44