Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Króliczara pisze:Co nowego u Luki?
Mogę prosić o jakieś zdjęcia?
ankacom pisze:Sylwia1982 robi ogłoszenia
viewtopic.php?f=27&t=150484
Króliczara pisze:Czy Luka może jest na jakimś plakacie?bo dzisiaj na jednym z naszych Gliwickich autobusów
widziałam plakat naszego Gliwickiego Schroniska *MZUK* i tam na plakacie były różne
zwierzęta psy-koty i widziałam tam na nim Lukę. (ewentualnie mógłby to być kot podobny do Luki).
TanundA pisze:a czy Luka ma jakieś ogłoszenie na fb?? mogę udostępnić na Niekochanych, zawsze to coś
TanundA pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151630150811859&set=a.171581381858.119912.168688796858&type=1&theater
Luka na fb
żenada, głupia baba, niech sobie pluszaka w tesco zakupi, a nie zwierzę do adopcji skoro jest tak nieodpowiedzialnaKorespondentka pisze:TanundA pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151630150811859&set=a.171581381858.119912.168688796858&type=1&theater
Luka na fb
Dziękuję
Udostępniajcie proszę......
Wczoraj był telefon w sprawie Luki, niestety wyglądało to mniej więcej tak :
* Ma pani jeszcze tego kota ? * Którego kota ? ogłaszam kilka
* No tego z gazety * Ta z gazety to kotka
*Aha, to czy ona jeszcze jest ? * Tak, jest
*To kiedy mogę sobie po nią przyjechać ? * Nie może pani po nią przyjechać, proszę mi powiedzieć, czy miała pani już kota ?
*No pewnie, właśnie samochód mi przejechał i dzwonię po kolejnego * Przykro mi bardzo, ale Luka nie będzie kolejnym kotem do przejechania
* Co ? (w jej głosie słyszę oburzenie, a ja od samego początku wstrzymuję się, żeby baby nie wysłać na księżyc) * To co pani słyszy, Luka nie będzie kotem do przejechania
* Ale ludzi też auta przejeżdżają, ja przecież kota w domu nie będę trzymać, ble, ble, ble....
Kobieta dzwoniła z Będzina tel. 660 589 0.. (jak ktoś chce znać cały numer to proszę info na priv)
Babka ma szczęście, że nie trafiła na moją koleżankę, Izkę - ta by ją przez telefon ukatrupiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 14 gości