Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 20, 2013 22:09 Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Ogloszenie z Tablicy.pl Olsztyn!!! Dziewczyna pilnie szuka pomocy w znalezieniu domku dla rocznego kocurka,poniewaz nie moze go zatrzymac u siebie w domu. Kocurek ma czas do piatku,a potem zostanie oddany do schroniska:( Dostalam zgode na podanie tu na tym forum kontaktu mailowego i telefonicznego w spr.wysylania dokladniejszych informacji... mail: kasiunia7_1992@wp.pl i nr tel.788 747 271
Ostatnio edytowano Wto sie 20, 2013 23:10 przez Czarna puma, łącznie edytowano 1 raz

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Wto sie 20, 2013 23:02 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Czarna puma pisze:Ogloszenie z Tablicy.pl Olsztyn!!! Dziewczyna pilnie szuka pomocy w znalezieniu domku dla rocznego kocurka,poniewaz nie moze go zatrzymac u siebie w domu. Kocurek ma czas do piatku,a potem zostanie oddany do schroniska:( Dostalam zgode na podanie tu na tym forum kontaktu mailowego i telefonicznego w spr.wysylania dokladniejszych informacji... mail: kasiunia7_1992@wp.pl i nr tel.788 747 271

A szkoda że ta osoba chciała psa http://alegratka.pl/ogloszenie/husky-21671527.html oraz 2013-08-03 kota http://alegratka.pl/ogloszenie/przyjme- ... 88060.html a teraz to co oddaje :evil:
Adopcja to nie zabawa :roll:
Ostatnio edytowano Wto sie 20, 2013 23:17 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 20, 2013 23:12 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Ja tylko zostalam poproszona o pomoc w zamieszczeniu ogloszenia,zeby ten kot nie trafil od piatku do schroniska. Inne kwestie wyjasniajcie sobie na PW lub podanego maila:/

Czarna puma

Post » Wto sie 20, 2013 23:15 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

http://tablica.pl/oferta/sliczny-kotek- ... f;promoted
I tak nie rozumię jak można szukać kota 2013-08-03 a oddawać kolejnego 2013-08-20 :roll:

Mam nadzieję że kot znajdzie dom.

CatAngel

Post » Czw sie 22, 2013 17:23 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

CatAngel pisze:http://tablica.pl/oferta/sliczny-kotek-warto-ID3sXtP.html#3efb86a1cf;promoted
I tak nie rozumię jak można szukać kota 2013-08-03 a oddawać kolejnego 2013-08-20 :roll:

Cat Angel niestety nie znalazl:( Wiec ta osoba podobno oddaje go jutro do schroniska:(

Czarna puma

Post » Czw sie 22, 2013 20:25 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Niestety,kot jedzie jutro do schroniska:(

Czarna puma

Post » Czw sie 22, 2013 22:11 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

to nie tak!
tamte ogloszenie nie ja dawalam moj kuzyn korzytsal z mojego meila i danych jak do mnie ludzie dzwinili i pisali w sprawie tych ogloszen co on dawal to nie wiedzialam o co im chodzi bo mam juz jednego psa i on mi wystarczy az potem on sie przyznal nie potrzebnie mu raz podalam dane i haslo do meila tego zaluje :x a tego kotka co teraz oddaje to moj jedyny nigdy nie chcialam zadnego a tego przygarnelam chodzil on po ulicy Dąbroszczakow byl bardzo malutki wiec go wzielam....nie wolno oceniac ludzi po jakis tam ogloszeniach one nie sa moje probowalam je usunac ale chyba sie nie da wiec mu kazalam...pomozcie mi znalesc domek dla tego kotka do konca sierpnia mam czas uratowalam go i chce zeby ktos go teraz uratowal moj brat ma raka i nie moge go juz trzymac chociaz bardzo bym chciala chce znalesc mu domek...

kasiaolsztyn

Od: Wto sie 20, 2013 16:04

Post » Czw sie 22, 2013 23:01 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

kasiaolsztyn pisze:to nie tak!
tamte ogloszenie nie ja dawalam moj kuzyn korzytsal z mojego meila i danych jak do mnie ludzie dzwinili i pisali w sprawie tych ogloszen co on dawal to nie wiedzialam o co im chodzi bo mam juz jednego psa i on mi wystarczy az potem on sie przyznal nie potrzebnie mu raz podalam dane i haslo do meila tego zaluje :x a tego kotka co teraz oddaje to moj jedyny nigdy nie chcialam zadnego a tego przygarnelam chodzil on po ulicy Dąbroszczakow byl bardzo malutki wiec go wzielam....nie wolno oceniac ludzi po jakis tam ogloszeniach one nie sa moje probowalam je usunac ale chyba sie nie da wiec mu kazalam...pomozcie mi znalesc domek dla tego kotka do konca sierpnia mam czas uratowalam go i chce zeby ktos go teraz uratowal moj brat ma raka i nie moge go juz trzymac chociaz bardzo bym chciala chce znalesc mu domek...

Przykro mi że Twój brat ma raka.
Ale nie rozumię dlaczego kot ma opuścić dom w który dorasta. Czemu pies zostaje. Czemu nie zostanie i kot. Jakoś tego nie mogę pojąć.

Zamieść ogłoszenia w necie .Tutaj wszyscy mają po naście kotów, więc cudem bedzie jak ktoś zabierze go od Ciebie.
A schronisko to nie miejsce dla udomowionego kota jak dla żadnego . Byłaś w schronie widziałaś jak tam jest. Jak nie polecam.

CatAngel

Post » Czw sie 22, 2013 23:04 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

CatAngel pisze:http://tablica.pl/oferta/sliczny-kotek-warto-ID3sXtP.html#3efb86a1cf;promoted

Kasia A TO??????

Czarna puma

Post » Pt sie 23, 2013 15:49 Re: Sliczny kocurek bialo-szary szuka PILNIE DT/DS...:(

Okazala sie,ze ten kocio dostal czas do konca sierpnia:) Patmol wiec bede sie znow musiala sie do Ciebie usmiechnac...:) Kasia olsztyn mam nadzieje,ze tu bedziesz wchodzila...,bo nie po to pomaoglam Ci i zalozylam watek temu kociu,zebym pisala sama do siebie. Porob nowe zdjecia temu kociowi,moze wymysl jakis fajny tekst do ogloszen-zamiesc to wszystko tu na watku,a ja oplace Ci u Patmol ogloszenia :roll:

Czarna puma