przepraszam za zaniedbanie wątku dziewczynek ale po powrocie z urlopu mam nawał pracy, a poza tym postanowiliśmy kupić działkę i weekend minął jak z bicza trzasnął nadrabiałam biżutkowe zaległości i dzisiaj troszkę siadłam do forum i uzupełniłam bazarek troszkę pannic: no co Ty ta szuflada wcale nie jest za mała
zobacz jak ładnie się mieszczę ...
... dasz większą ???
dzięki !!!
tanio sprzedam kuwetę, może służyć jako domek naprawdę z chęcią bym ją odsprzedała !
jestem pienkna
i dbam o siebie
to na razie wszystko - spadam spać
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy
Witajcie Nadmorskie. Ryśka ma do dupy kuśnierza. Uszył jej śpiwór zamiast futra. Ale za to jest co czochrać c'nie? Bella jest "bellisima" ale kuwety krytej nie kupię, bo zaraz któryś kocisyn by tam zamieszkał. Jest zbyt podobna do tego...
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Rysia też śpi w tej kuwecie ale ja nie mam jej po prostu gdzie trzymać
zaraz odwożę córkę do internatu nie wiem jak damy sobie radę i ona i my to jej pierwszy wyjazd z domu cóż dzieci dorastają i wyfruwają z domu kurcze zaraz się rozkleję
troszkę dziewczyn przed wyjazdem:
gotujemy ryż
pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy