PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA STERYLIZACJE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 22, 2013 9:47 PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA STERYLIZACJE!!!

2 maleńkie kocurki które znajdują się u pewnej kobiety w Częstochowie są zagrożone utratą oczek, kobieta ponieważ ma 4 koty dorosłe i kociaki od drugiej kotki, zdecydowała, że te 2 półślepe zostaną uśpione jak ich nikt nie weźmie.Znalazły się dobre dusze które dziś zabierają kocurki by uratować je przed śmiercią, jednak chcą też zawalczyć o uratowanie ich oczków, co jest bardzo kosztowne. By uniknąć tragedii na przyszłość chcemy również wysterylizować kocice które są u tej osoby, a to również kosztuje.
Prosimy więc dobre dusze o pomoc finansową na to przedsięwzięcie, każdy grosz się przyda, a wspólnymi siłami zdziałamy wiele, poniżej link do wątku kociaków i ich zdjęcie. Każdy grosz zostanie rozliczony!!

Obrazek

wątek

viewtopic.php?f=1&t=155747

Na leczenie otrzymaliśmy wsparcie Klubu Ślepaczków, teraz potrzebne fundusze na sterylizację 4 kotek i 2 suk u tej pani, każdy grosz się liczy pomożecie??
Ostatnio edytowano Wto sie 27, 2013 8:48 przez Goyka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw sie 22, 2013 9:56 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

To ja będę zajmowała się dowożeniem kotek na sterylizację. Zaplanowana jest jeszcze sterylizacja suczki. Postaram się o rabat.
Dzisiaj mogę zadeklarować 20zł. Jak tylko będę miała wolno chodzące pieniążki dorzucę jeszcze.

Aha...Pani zadeklarowała 50zł. Ale dopiero jak będę miała je w ręce, mogę powiedzieć, że na pewno je mam.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw sie 22, 2013 10:16 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

jest 100 u Agatki albo na przejazd do Wawy , albo na leczenie w Częstochowie. Moje życzenie jest takie ,aby te pieniądze były przeznaczone na te konkretne 2 kotki + 1 dzikusek bez oczków

data wydruku: 2013-08-22 g.11:14
Przelew z rachunku Szczegóły transakcji
Tytuł : TRANSPORT KOTÓW I WYDATEK Z TYM ZWIAZANY
Ostatnio edytowano Czw sie 22, 2013 18:31 przez karolink, łącznie edytowano 1 raz

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Czw sie 22, 2013 10:28 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

spoko Karolink napewno tak będzie, fundusz ślepaczkowy też zadeklarował pomoc na leczenie tych 3 kotków, potrzebna jeszcze kasa na sterylki , żeby za 3 miesiące nie było kolejnych kotków do uśpienia
Obrazek

Goyka

Post » Czw sie 22, 2013 10:36 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

ilgatto na wątku założonym przez Berni, znalazłam taki wpis

Chiara pisze:Nie wiem, czy są darmowe sterylki w Częstochowie. Wiem, że był tam tani wet, który sterylizował bezdomniaki. Miriam miała do niego jechać, ale urodziła. Lata temu, ale namiary miałam z forum, więc pewnie uda się trafić do niego. Jeśli nie znajdziesz darmowych sterylek to postaramy się pomóc w ramach działania Operacji Zabieg. Potrzebne będą mi zdjęcia kotów i nazwa miejscowości - zorganizuję zbiórkę.

może warto się zgłosić>
Obrazek

Goyka

Post » Czw sie 22, 2013 10:36 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

Gdzieś koło 28 sierpnia dostanę wypłatę :D

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Czw sie 22, 2013 10:37 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

Pomogę, ale dopiero we wrześniu :oops: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 22, 2013 11:30 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

dziękujemy :1luvu: każdy grosz się liczy bo leczenie okulistyczne jest bardzo kosztowne, a sterylki trzeba zrobić by uniknąć kolejnych nieszczęść
Obrazek

Goyka

Post » Czw sie 22, 2013 22:39 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

Goyka pisze:ilgatto na wątku założonym przez Berni, znalazłam taki wpis

Chiara pisze:Nie wiem, czy są darmowe sterylki w Częstochowie. Wiem, że był tam tani wet, który sterylizował bezdomniaki. Miriam miała do niego jechać, ale urodziła. Lata temu, ale namiary miałam z forum, więc pewnie uda się trafić do niego. Jeśli nie znajdziesz darmowych sterylek to postaramy się pomóc w ramach działania Operacji Zabieg. Potrzebne będą mi zdjęcia kotów i nazwa miejscowości - zorganizuję zbiórkę.

może warto się zgłosić>

Były pieniądze na darmowe sterylki ale już się skończyły. W tym roku była to bardzo mała kwota.
Doktor do którego będę zawozić zwierzyniec jest całym sercem za ograniczaniem bezdomności i nie zedrze z nas skóry.
Obrazek

ilgatto

Post » Pt sie 23, 2013 8:16 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

dostałam odpowiedź z SOS i OTOZ. SOS nie ma jak pomóc bo są zawaleni i nie mają kasy. OTOZ zaoferował sterylki kocic na kredyt w zaprzyjaźnionej lecznicy w Częstochowie, trzeba je tylko tam dowieźć,zgłosicie sie do nich?
Obrazek

Goyka

Post » Pt sie 23, 2013 11:22 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

Goyka pisze:dostałam odpowiedź z SOS i OTOZ. SOS nie ma jak pomóc bo są zawaleni i nie mają kasy. OTOZ zaoferował sterylki kocic na kredyt w zaprzyjaźnionej lecznicy w Częstochowie, trzeba je tylko tam dowieźć,zgłosicie sie do nich?

Nie wiem o jakim gabinecie napisał OTOZ. Muszę się dowiedzieć...nie chciałabym iść tam, gdzie potem się rana paprze. Koszt sterylki kocicy u doktora, któremu ja ufam, na moje nazwisko to 70zł.
Obrazek

ilgatto

Post » Pt sie 23, 2013 12:16 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

70 zł to bardzo dobra cena, z drugiej strony jak OTOZ pomoże sfinansować to żal nie skorzystać. Może akurat mają dobrą lecznicę ?

Bardzo się cieszę, że Was tu spotykam, dziewczyny. Jakiś czas temu byłam w Częstochowie i jadłam pizzę w La Bella na Okólnej, na przeciwko szkoły podstawowej nr 41. Każdy kęs stawał mi w gardle, bo dookoła biegały dziesiątki burych kościotrupków :cry: Nie mogę się otrząsnąć z tego, a minęło już sporo czasu. Wiem, że jeśli nikt ich nie wytruł nadal tam są. :crying: Panie z pizzeri powiedziały, że to koty bezdomne i pozwalają im tu biegać. Zawsze to lepsze niż przeganianie ich. Dziewczyny, może pójdziecie tam i zorientujecie się w sytuacji ? :cry: Operacja Zabieg wesprze Was finansowo i może chociaż kilka da się wyciąć. A może znacie kogoś z Częstochowy kto mógłby pomóc tym kotom o ile jeszcze żyją... Przepraszam bardzo, że piszę w tym wątku nie na temat...

Jeśli nie dacie rady zebrać na wszystkie zabiegi dla wszystkich kotów z tego wątku postaram się pomóc w ramach działania Operacji Zabieg. Trzymam za Was mocne kciuki :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt sie 23, 2013 12:19 Re: PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA RATOWANIE OCZEK!!!

Wysłałam odp do OTOZ z pytaniem do której lecznicy trzeba by dowieźć koteczki, by zabieg zrobić na ich konto, jak dostanę odp dam znać
Obrazek

Goyka