Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:A wiecie, że był też podobny niebieski kotek? Tzn cała postać kotka widoczna, taki niebiesko-turkusowy. No i w sumie to parka kotków... prawie kupiłam
vanesia1 pisze:Za każdym razem kiedy widziała aparat, ostentacyjnie odwracała się mnie mnie wentylkiem![]()
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:Za każdym razem kiedy widziała aparat, ostentacyjnie odwracała się mnie mnie wentylkiem![]()
Bo to trzeba kogoś do pomocyCzasem jak chcę złapać oczy kotów, to mąż staje za moją głową i wydaje dziwne dźwięki bądź też robi jakieś dziwaczne wygibasy, żeby koty łaskawie spojrzały
![]()
A cudeńka w Empiku wypatrzyłam
vanesia1 pisze:Chciałam zrobić Tosi jakieś zdjęcie dzisiaj, ale uwierzycie, że sobie nie pozwoliła? Za każdym razem kiedy widziała aparat, ostentacyjnie odwracała się mnie mnie wentylkiem![]()
Tu złapałam jej profil, udało się, bo była ograniczona ruchowo. Mały skubańcuch, jak nie ma ochoty to zdjęć nie będzie i możesz jej zrobić co chcesz![]()
NatjaSNB pisze:A co Ty wczoraj piekłaś? Ja dziś robię ciacho ze śliwkami
NatjaSNB pisze:Mogłaś mnie zaprosić![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości