Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 20, 2013 20:26 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Mój Leonek miał pod paszką guza wielkości dorodnego orzecha laskowego. Dzięki bogu okazał się tłuszczakiem. Leonek wchodząc w wiek średni zaprzestał grandzenia, postanowił być statecznym panem, a ponieważ porcji żarełka nie zmniejszył, to i przytył w szybkim tempie, z czego zrobił się tłuszczak. Życzę Żabulci, która też do szczupłych nie należy, aby to był właśnie niegroźny tłuszczaczek :ok: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto sie 20, 2013 20:32 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

phantasmagori pisze:Mój Leonek miał pod paszką guza wielkości dorodnego orzecha laskowego. Dzięki bogu okazał się tłuszczakiem. Leonek wchodząc w wiek średni zaprzestał grandzenia, postanowił być statecznym panem, a ponieważ porcji żarełka nie zmniejszył, to i przytył w szybkim tempie, z czego zrobił się tłuszczak. Życzę Żabulci, która też do szczupłych nie należy, aby to był właśnie niegroźny tłuszczaczek :ok: :D

Nie wiem kochana co to "za coś" ale wet miał zatroskaną minę bo on wcześniej usuwał Żabie listwy mleczne (miała guzy, które z ziarenek grochu szybko rozrastały się do monstrualnych rozmiarów wielkości renklody a nawet ciut wieksze).
Ja jednak trzymam się tego co napisałaś :D , a Żaba to twardziel :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Wto sie 20, 2013 22:55 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:
phantasmagori pisze:Mój Leonek miał pod paszką guza wielkości dorodnego orzecha laskowego. Dzięki bogu okazał się tłuszczakiem. Leonek wchodząc w wiek średni zaprzestał grandzenia, postanowił być statecznym panem, a ponieważ porcji żarełka nie zmniejszył, to i przytył w szybkim tempie, z czego zrobił się tłuszczak. Życzę Żabulci, która też do szczupłych nie należy, aby to był właśnie niegroźny tłuszczaczek :ok: :D

Nie wiem kochana co to "za coś" ale wet miał zatroskaną minę bo on wcześniej usuwał Żabie listwy mleczne (miała guzy, które z ziarenek grochu szybko rozrastały się do monstrualnych rozmiarów wielkości renklody a nawet ciut wieksze).
Ja jednak trzymam się tego co napisałaś :D , a Żaba to twardziel :ok:

Trzymamy mocno :ok: :ok: :ok: aby to nie było nic groźnego ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sie 20, 2013 23:14 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

No to Justyś zdjęcie specjalnie dla Ciebie :D , zrobione 10 minut temu :mrgreen:

"Duża właśnie zaczęła ścielić sobie łóżko do spania...a my już śpimy :smiech3: :smiech3: :smiech3:"
Obrazek

Grosziwo

Post » Wto sie 20, 2013 23:40 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ciesz się że to nie całe stadko zaległo na łóżeczku bo wtedy dla dużej miejsca brak. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sie 21, 2013 20:36 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Kciuki za Żabę!

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Śro sie 21, 2013 20:54 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:Kurczę , czy one muszą chorować ?
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: Żaba jest twarda zawodniczka :ok:

Z Żabcią to było do przewidzenia, że znów gdzieś jakiś guzior się ujawni ale myślę, że po operacji znów będzie "jak szesnastka" i jeszcze sobie razem pożyjemy. Ona naprawdę mnie zaskakuje tym jaka jest "twarda". Przeogromnie kocham tego mojego pancernika :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Grosziwo

Post » Śro sie 21, 2013 20:57 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ewa L. pisze:Ciesz się że to nie całe stadko zaległo na łóżeczku bo wtedy dla dużej miejsca brak. :mrgreen:

Przecież napisałam, że dopiero zaczęłam sobie ścielić wyrko, a wieści się szybko roznoszą więc ...... :smiech3: :smiech3:

Grosziwo

Post » Śro sie 21, 2013 20:58 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

zerduszko pisze:Kciuki za Żabę!

Dzięki !
Fajnie, że zerkasz do mojej bandy :D

Grosziwo

Post » Śro sie 21, 2013 21:44 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:
Ewa L. pisze:Ciesz się że to nie całe stadko zaległo na łóżeczku bo wtedy dla dużej miejsca brak. :mrgreen:

Przecież napisałam, że dopiero zaczęłam sobie ścielić wyrko, a wieści się szybko roznoszą więc ...... :smiech3: :smiech3:

Więc pamiętaj, od strony poduchy, wężowym ruchem , ignorując pomruki niezadowolenia itd :wink:
A za Żabolkę :ok: :ok: :ok: nieustannie.

Ps. Ja się ciągle nie mogę napatrzeć jak Ci Rudolf kolorem i sylwetką do Żaby przypasował :wink: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro sie 21, 2013 21:53 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

phantasmagori pisze:[...]
Ps. Ja się ciągle nie mogę napatrzeć jak Ci Rudolf kolorem i sylwetką do Żaby przypasował :wink: :D

Jak rodzeństwo z jednego miotu :ryk: :ryk: :ryk:

Grosziwo

Post » Śro sie 21, 2013 22:18 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro sie 21, 2013 22:37 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:No to Justyś zdjęcie specjalnie dla Ciebie :D , zrobione 10 minut temu :mrgreen:

"Duża właśnie zaczęła ścielić sobie łóżko do spania...a my już śpimy :smiech3: :smiech3: :smiech3:"
Obrazek

Ciociu Grosziwo , Ty to naprawdę potrafisz poprawić kiepski humor i już mi sie banan na cyferblacie pojawił :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sie 21, 2013 22:56 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

I tak ma być...
"na złe humory Grosziwo" :mrgreen: tak jak kiedyś był film "na kłopoty Bednarski" :mrgreen:

Grosziwo

Post » Śro sie 21, 2013 23:02 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:I tak ma być...
"na złe humory Grosziwo" :mrgreen: tak jak kiedyś był film "na kłopoty Bednarski" :mrgreen:

Co zabili go i uciekł? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]