Wypuściłam Śnieżkę z woliery.Przy mnie było OK.Na początku bała się Gandiego,a gdy się zbliżał fuczała ostrzegawczo.Myślę że będzie dobrze.
na kwarantannie mały bury(zapomniałam jak ma na imię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:kurcze na kociarni "echo".
Wypuściłam Śnieżkę z woliery.Przy mnie było OK.Na początku bała się Gandiego,a gdy się zbliżał fuczała ostrzegawczo.Myślę że będzie dobrze.
na kwarantannie mały bury(zapomniałam jak ma na imię)jest bardzo "niegramotny",wskakuje wszędzie gdzie się da,ale cały czas albo spada,albo źle wymierzy i się obija
ewasewa pisze:Po wieczornym dyzurze......
tak malo kiciow , ze sprzatanie to poezja.Na zdrowej dwa mialczkomiziaki.
terenia1 pisze:Bardzo proszę jeszcze 3 dyżury do obsadzenia
Grafik dyżurów 19.08.-25.08.
19.08. pon. rano Mirka wiecz. Agata
20.08. wtorek rano brak wiecz. Teresa
21.08. środa rano Beata wiecz. Ewa
22.08. czwartek rano Mara wiecz. Teresa
23.08. piątek rano Beata wiecz. brak
24.08. sobota rano brak wiecz. brak
25.08. niedziela rano Mara wiecz. Agata
terenia1 pisze:Dziewczyny mam pytanie czy ktoś jest czasowy w sobotę - ja niestety nie mogę bo wyjeżdżam w sobotę rano i wracam w niedzielę wieczorem.
Chodzi a adopcję Gandiego ktoś może podjechać do kociarni wyadoptować Gandiego - bo rannego dyzuru nie ma Wiola będzie około 16 więc może nie pasować Pani godzina - może jak ktoś ma w miarę blisko do kociarni i będzie mógł podjechać
Dorota Wojciechowska pisze:czy po Gandiego to ten kontakt z Mysłowic ?
fruciu pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny mam pytanie czy ktoś jest czasowy w sobotę - ja niestety nie mogę bo wyjeżdżam w sobotę rano i wracam w niedzielę wieczorem.
Chodzi a adopcję Gandiego ktoś może podjechać do kociarni wyadoptować Gandiego - bo rannego dyzuru nie ma Wiola będzie około 16 więc może nie pasować Pani godzina - może jak ktoś ma w miarę blisko do kociarni i będzie mógł podjechać
Jak mi się uda pożyczyć auto to bede mogła podjechać na konkretna godzinę. Jutro dokładnie dam znać ale na 99% będę mobilna jednak. Jutro potwierdze i możesz podać mój numer telefonu to się umowie konkretnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 43 gości