a i zmieńcie tytuł watku na PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT CZĘST-WAWA DLA 2 KOCIAKÓW
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Zaproponowałam karolinak załatwienie gentamycyny i podejście do kociaków, ale nie otrzymałam odpowiedzi.
Czy to nadal aktualne?
karolink pisze:Jutro skontaktuję się z rana z Panią która ma kociaki, ona chyba póki co zakrapla im czymś oczy, bo była u weta.
Nie mogę pojechać do Częstochowy, bo też pracuję, dziś cały dzień w biegu i dlatego tak późno się odzywam.
Jutro rano będę też dzwonić do tej osoby z wątku transportowego. Zobaczymy. Myślę, że ta kobieta poczeka jeżeli będzie miała pewność ,że ktoś zabierze kociaki, a jeżeli chodzi o kropelki to się jeszcze raz dowiem.
Zosik pisze:W piątek wieczorem lub sobotę rano - 30 lub 31 sierpnia jadę trasą z Częstochowy w okolice Poznania przez Kępno, Ostrzeszów, Ostrów Wlkp, Jarocin. Nie dojeżdżam do samego Poznania, kończę trasę w Kościanie.
W niedzielę 1 września wracam tą samą trasą do Częstochowy.
Mogę przewieźć coś lub kogoś.
tel. 606114195
karolink pisze:Zosik pisze:W piątek wieczorem lub sobotę rano - 30 lub 31 sierpnia jadę trasą z Częstochowy w okolice Poznania przez Kępno, Ostrzeszów, Ostrów Wlkp, Jarocin. Nie dojeżdżam do samego Poznania, kończę trasę w Kościanie.
W niedzielę 1 września wracam tą samą trasą do Częstochowy.
Mogę przewieźć coś lub kogoś.
tel. 606114195
Gdyby ktoś z tych okolic zechciał przygarnąć te maluchy, ale to niemożliwe co ?
Dzwoniłam do paru osób powiązanych z Częstochową z wątku transportowego, niestety oferty nieaktualne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości