Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Na lamblie możesz poprosić weta o Fenbenat, tanio wyjdzie i jest szansa, że zjedzą go w karmie, jeśli przez parę dni wcześniej nie dostaną mokrego.
viewtopic.php?t=29017#p1244240
Marzenia11 pisze:Jeep na kolanach!!!!! MRUCZY!!!! Łazi koło mnie i nadstawia lepek do głaskania a potem włazi na kolana![]()
![]()
Tylko jeszcze nie ma wyrobionego zdania na ten temat bo zawija ogone w rózne strony, w gore i w dół, no majta na maksa.
![]()
wracam do zabawy![]()
![]()
mziel52 pisze:Co do odrobaczania, nie da się schować pigułki w kawałku czegoś dobrego? Surowej wołowiny, wątróbki, tuńczyka, gotowanej ryby, smacznej karmy w pasztecie? Ja podwórzowym dawałam nieraz, i to przez parę dni, i działało. Ważne, żeby koty były lekko przegłodzone, czyli na początku wizyty, i dawać należy od razu całej czwórce, żeby sobie nie wyjadły nawzajem. Raz dwa pakiecik z tabletką przed nos. razem z drugim kawałkiem czystym. Przysmaki zabierasz z domu przygotowane w folii aluminiowej, na miejscu wkładasz w nie tabletki, lepiej nierozkruszone. Rybą i pasztetem się oblepia, w mięsie bądź wątróbce czubkiem noża robisz dziurkę, tam wciskasz i obwijasz. Oczywiście kilka kawałków trzeba mieć na zapas, gdyby kot niechcący wypluł.
asia2 pisze:
brawo, brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak trzymać
![]()
![]()
Może się reszta gromadki zapatrzy![]()
Petroniusz pisze:Wspaniale!!!![]()
![]()
![]()
![]()
To niech reszta szybko korzysta z Jeepowego przykładu![]()
Aż nabrałam ochoty, żeby kociaki odwiedzić
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:
brawo, brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak trzymać
![]()
![]()
Może się reszta gromadki zapatrzy![]()