Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 18, 2013 22:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnani

Widzę, że dyskusja już skończona, ale ja też uważam, że trzeba ciąć całość. Przy tym słyszałam, że samo wycięcie jajników nie chroni przed ropomaciczem.
Ezzme, nie napisałaś, co to za cudo masz...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie sie 18, 2013 22:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnani

Po pierwsze kciuki za jutrzejszą szajkową sterylkę- będzie dobrze, choć wiem jakie to nerwy...

Po drugie jak czytam " będę tylko czytała i NIC nie będę pisała" to mnie to zachęca EKSTREMALNIE do zakładania wątku. Mówię Wam, nic tak człowieka nie zachęca do pisania jak wyprodukowanie felietoniku i dłuuuuga ciiiiisza po jego wklejeniu.
"No? Po co ja piszę coś, czego NIKT nie czyta? Szkoda czasu!"

Po trzecie czasem muszę wreszcie czasem pomalować paznokcie, włosy i umyć fontannę.
Po czwarte jak ja myję fontannę (górną pokrywę zdejmuję) to Amelka ma obowiązek wykąpać się w części dolnej, która stanowi brodzik akurat na jej miarę. I nie muszę Wam mówić co było dalej...temat na osobny felietonik koci.
Dlaczego mały, biały kot...????

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sie 18, 2013 22:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnani

kotkins pisze:Dlaczego mały, biały kot...????

Myślisz, że duży , biały kot byłby lepszy? :ryk:
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Nie sie 18, 2013 23:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnani

Nieee...Duży Biały Kot ma w sobie więcej siczków ...

Jak to mówi MK?
"Moje białe chmurki, z których spada żółty deszczyk"...
Tak mówi o AMelci i Mirusiu ...odkąd go sfotografował on też jest "jego":)

Na koniec wątku coś ogłoszę. Wiem o tym od pewnego czasu,ale nie było okazji...a teraz jest: zakończenie wątku. :mrgreen:
Otóż: Ramzes czyli czarny towarzysz Lalusia -Lucjusza , jeden z kotów tymczasowanych w Poznaniu przez Cairo ma DS!!!

O czym opowiem na nowym watku, tu:

viewtopic.php?f=46&t=155840

Zaraz poproszę Alix o zamknięcie wątku:)

Do zobaczenia na nowym!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia]