nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 17, 2013 22:16 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

MalgWroclaw pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=36&t=155778

Małgoniu a wiesz coś bliżej co to za lecznica na ursynowie?. Muszę zobaczyć gdzie to jest :D Dziękuję za informację :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Sob sie 17, 2013 22:34 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Kasiu, skąd? Mieszkam we Wrocławiu, zauważyłam wątek, więc skopiowałam, żebyś wiedziała, gdzie szukać pani doktor, a nie mam pojęcia, gdzie to jest.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 18, 2013 10:55 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Cześć Kochani :)
Kasiu, zajrzy może do działu Weci Polecani.

Zdjęcia postaram się wysłać po południu.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 18, 2013 11:17 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Kasiu napisz pw do Togilile
Erin - śliczne zdjęcia i kociaki też :D
pozdrawiam :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 18, 2013 12:11 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Witamy :mrgreen:
Bylam w piatek u Pani doktor. Zrobila mi.dlugi wyklad o.dzialaniu lotensinu z ktorego polowy nie zrozumialam, ale stanelo na tym ze odstawiamy narazie lotensin i zobaczymy jak wyniki wyjda. W piatek dostal 150ml, wczoraj przerwa i dzis chyba znow 150 dostanie zaleznie od tego czy bedzie ze mna chcial wspolpracowac bo siostry nie ma, a trzeba go przytrzymac przy wbiciu igly bo potem to juz samej daje rade przy uzyciu wolowiny. Aktualnie wiec. dostaje lespewet, ipakitine i zelazo. Qupal zrobil sie ciemny...zobaczymy czy zas zaparc nie bedzie ;/
A dzisiaj leniwa niedziela. Ja sie ucze a kociambry leza jak.skory z diabla...dyziek po prawrj stronie a bomba po mojej lewej :D

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Nie sie 18, 2013 14:43 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Wrocław i Warszawa - proszę się skupić! ;)
31 sierpnia robimy kurs z Wrocka do Wawy
Godzina jeszcze do ustalenia, ale chcemy być w Wawie jakoś sensownie wieczorem. Proszę, żebyście się określiły, czy wam pasuje. Jak wcześniej pisałam, nie mamy możliwości przetrzymania Dyzia, więc trzeba tak wszystko dograć, żeby jego podróż i przekazanie odbyły się możliwie płynnie, coby kotu stresu oszczędzić. Klima nabita, więc kocidron przynajmniej nie będzie się męczył w upale;]
Następny taki wyjazd możliwy będzie dopiero w drugiej połowie września, bo mamy masę roboty niestety.
Koniec komunikatu :lol:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie sie 18, 2013 17:48 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Hikiko pisze:Wrocław i Warszawa - proszę się skupić! ;)
31 sierpnia robimy kurs z Wrocka do Wawy
Godzina jeszcze do ustalenia, ale chcemy być w Wawie jakoś sensownie wieczorem. Proszę, żebyście się określiły, czy wam pasuje. Jak wcześniej pisałam, nie mamy możliwości przetrzymania Dyzia, więc trzeba tak wszystko dograć, żeby jego podróż i przekazanie odbyły się możliwie płynnie, coby kotu stresu oszczędzić. Klima nabita, więc kocidron przynajmniej nie będzie się męczył w upale;]
Następny taki wyjazd możliwy będzie dopiero w drugiej połowie września, bo mamy masę roboty niestety.
Koniec komunikatu :lol:

Hikkiko a nie moglibyście lekko zboczyć z trasy i zabrać po drodze z Częstochowy 2 kociaki z tego wątku do Wawy? jezeli nie znajdzie się nic szybciej oczywiście bo ich oczy sa w tragicznym stanie :(

viewtopic.php?f=1&t=155747
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sie 18, 2013 18:55 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Czytałam o tych kociakach. Obawiam się, że dla nich dwa tyg. to za długo czekania. Albo będą już całkiem ślepe, albo martwe (z taką właścicielką).
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie sie 18, 2013 19:53 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

hej hikiko, dla mnie moze być 31.08 i najlepiej byłoby niezbyt późnym wieczorem- oczywiście jesli to możliwe. Ja w sobotę postaram się nie iśc do pracy (pójdę w tygodniu po swojej robocie), więc można by było nawet wcześniej ale to jeszcze bym potwierdziła (gdyby Wam pasowała wcześniejsza godzina w sobotę) :1luvu: Dziękuję za pomoc w transporcie Dyzia :D
Jeszcze tylko Aga musi się określić czy to pasuje :1luvu:

Aga czyli Dyziunio przyjmuje teraz tylko 3 leki i kroplówki z tego co zrozumiałam?. Małe przylepki z tych futerek Dyzia i Bombki :1luvu:

Małgosiu tak zapytałam bo myślałam,że gdzieś to przeczytałaś na stronie lecznicy a ja nie mogłam znaleźć ale skoro tak to zadzwonię i
dowiem się dokładnie o co chodzi i gdzie przyjmuje. Znajdę :1luvu: . Dziękuję za informację

kasia1568

Post » Nie sie 18, 2013 20:05 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Juz za chwileczke, juz za momencik, warszawski film bedziemy z Dyziem krecic :ok:

Erin

Post » Pon sie 19, 2013 9:30 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Hikiko - dziękujemy za pomoc :1luvu:

Agnieszko i udało Ci się wczoraj dać Dyziowi kroplówkę ? słodziak współpracował ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon sie 19, 2013 21:08 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

:1luvu: :1luvu: Zaglądam do Dyziowej gromadki :ok: : Bombki, Fiffi i Dyzia co tam u Was słychać :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Wto sie 20, 2013 5:27 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Pozdrowienia od nas (a jest nas sporo, bo mieszkają koloniści)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 20, 2013 6:43 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

MPikowo pozdrawia Dyzia & co. :1luvu:

Erin

Post » Wto sie 20, 2013 7:46 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

A Dyzio i spolka pozdrawiaja Was :D
no poszla ta kroplowka ale niecale 100ml , ale wczoraj poszlo 150ml. Teraz Dyziek dostaje lespewet, ipakitine i jeszcze zelazo.
Wstaje teraz 15 min wczesniej bo jak tylko Dyziek uslyszy budzik to zaczyna sie domagac glaskania wiec mu ten kwadransik poswiecic. Potem pozera hillsa no i musimy sie do 15.00 rozstawac :/
Swiat zewnetrzny nie interesuje go juz wogole, bardziej to co ja tam majstruje w kuchni. Przysiada sobie przy lodowce i patrzy.
31.08. tj. sobota pasuje mi o kazdej porze.
Tymczasem wracam.do obowiazkow w pracy. Milego dnia mimo ze tak pochmurno na zewnatrz ;)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

[poprzednia][następna]