Uwaga, wyjątkowa okazja! Swojego człowieka szuka rewelacyjna kotka. Rogue (czyt. rołg; w wolnym tłumaczeniu: Łotr, Łajdak i Łachudra

- ma świetny charakter - jest śmiała, PEWNA SIEBIE, odważna - nie ma obaw, że pierwsze dni w nowym domu spędzi ukryta za szafą,
- jest TOWARZYSKA i przyjazna - łasi się do ludzi, przepięknie mruczy, dogaduje się z innymi kotami, nie boi się psów,
- wspaniale BAWI się, poluje na zabawki i wykonuje karkołomne akrobacje, by później zasnąć brzuchem do góry, w śmiesznej, typowo kociej pozycji,
- jest MŁODA, ma nieco ponad pół roku - to prawie kociak!,
- jest MAŁA i drobna - nie je wiele i zmieści się nawet w niedużym transporterze,

- jest SPRAWDZONA - mieszkamy z nią już ponad 3 tygodnie i dobrze ją poznaliśmy, nie dostajesz "kota w worku",
- jest WYSTERYLIZOWANA i odrobaczona (a będzie też zaszczepiona), ma książeczkę zdrowia - w pierwszych miesiącach wspólnego życia nie będzie trzeba wozić jej do weterynarza.

Mała jest podopieczną fundacji Kocia Mama, ale po pobycie w lecznicy (rozlizała sobie szwy po sterylizacji) zabrałam ją do siebie na DT. Nie chcę, żeby wróciła do zakoconego fundacyjnego tymczasu pełnego zasmarkanych kociąt, więc szukam jej domu na własną rękę. Oczywiście przy adopcji konieczne jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Myślisz, że Rogue mogłaby zamieszkać z Tobą? Zadzwoń do mnie. 602 77 57 67 Mieszkamy w Łodzi, ale w razie czego poszukamy transportu do każdego zakątka Polski.