Kocurek i kociczka szukają stałego domu! Kielce - Kraków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 17, 2013 22:31 Kocurek i kociczka szukają stałego domu! Kielce - Kraków

Dnia 12.08.2013 r. zostały obok mojego domu wyrzucone 3 kocięta. Jeden znalazł już dom, jednak kocurek i kotka cały czas go szukają!
Kocięta są w trakcie odrobaczania, mają około 3 miesięcy. Są żądne pieszczot, uwielbiają się bawić i bardzo potrzebują kontaktu z dobrymi ludźmi. :)
Kociczka:
http://vlep.pl/t238pr.jpg
Kocurek:
http://vlep.pl/gy87lh.jpg
Kocięta obecnie przebywają u mnie w Kielcach, jednak nie będzie problemu z przewiezieniem ich do Krakowa, gdyż tam często bywam :)

Eneris

Od: Sob sie 17, 2013 22:14

Post » Sob sie 17, 2013 22:48 Re: Kocurek i kociczka szukają stałego domu! Kielce - Kraków

Koteczka

Obrazek

Kocurek

Obrazek

Tu na forum większość zakocona, trzeba kociakom zrobić dużo ogłoszeń w necie.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob sie 17, 2013 23:14 Re: Kocurek i kociczka szukają stałego domu! Kielce - Kraków

Dziękuję za dodanie ogłoszenia :) :kotek:
Tak, będę dodawać, tylko zaczęłam od tego forum, bo tu masa dobrych ludzi jest i będę miała pewność, że kociaki trafią w dobre ręce.
Jednemu się udało, więc wierzę , że i reszcie się uda!
A czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie najlepiej dodać ogłoszenie? Jakiś konkretny portal? Myślałam, żeby poprosić fundacje, ale oni mają sami masę swoich kociaków do oddania...

Eneris

Od: Sob sie 17, 2013 22:14

Post » Nie sie 18, 2013 13:27 Re: Kocurek i kociczka szukają stałego domu! Kielce - Kraków

Musisz uważać, bo naprawdę ludzie się maskują i jest czasem problem :( Poczytaj wątek ku przestrodze. Najlepiej zrobić wizytę przedadopcyjną i podpisać umowę adopcyjna, a potem zrobić wizytę poadopcyjną.

viewtopic.php?f=1&t=153652

CatAngel robi pakiety ogłoszeń :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52