Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nivernn pisze:Czarna puma- jeżeli masz niczego tutaj nie wnosić, to nie pisz wcale. Mam wyrzuty sumienia, że niczego nie udało mi się zrobić, chcę przynajmniej nagłośnić sprawę, ażeby ludzie nie oddawali swoich kotków na śmierć.
Myślałem że to forum dla ludzizajmujących się kotkami, którzy szukają pomocy, a tym czasem widze że to miejsce dla hejterów i niespełnionych opiekunów zwierzat. Podałem numery, powiedziałem wszystko co wiem. Jeżeli budzi to czyjekolwiek wątpliwości- to niech w wątku nie odpowiada. Ja nie prosiłem o komentowanie, a jedynie ostrzegałem. Nawet gdyby to był żart- to co Wam by to zaszkodziło? Przyjmijcie informacje o tym, aby w tym rejonie uważać na opisanych przeze mnie ludzi i tyle. Zamiast siedzieć na forum i dogryzać ludziom, którzy mają problem- może sama zrobiłabyś coś dobrego, skoro jesteś doskonałą mentorką. Okropnie denerwuje mnie takie zachowanie- nie dość że sytuacja jest dla mnie bardzo męcząca i ciąży mi na sumieniu, w domu nikogo o pomoc w tej sprwie poprosić nie mogę, to jeszcze ludzie których chciałem ostrzec ganią mnie za to, że poświęciłem swój czas na uratowanie kotków i za to że jestem za młody na to, aby potrafić sobie radzić w takich sytuacjach. Serdecznie dziękuję.
nivernn pisze:W kartonie udało mi się zobaczyć tylko dwa rude i jednego burego kota- mój jest rudo-biały.
po chwili okazało się, że w środku jest już masa kotów!!
Czarna puma pisze:Chyba lepiej,zeby moderator zamknal ten watek,bo to jest niepotrzebne nakrecanie sie emocjami....Nikt nie wie czy to byla prawda czy tylko komus sie nudzilo...:/
czarnykapturek pisze:nivernn pisze:W kartonie udało mi się zobaczyć tylko dwa rude i jednego burego kota- mój jest rudo-biały.
hmm?po chwili okazało się, że w środku jest już masa kotów!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 168 gości