Marzenia11 pisze:miszelina pisze:To ja czekam na dane do przelewu
najpierw zapakuję tak, aby było na maksa bezpieczne w trakciew "podróży" o pójdę na pocztę, aby określić wysokość kosztów przesy łki i podam, ok?
Jasne

Moderator: Moderatorzy
Marzenia11 pisze:miszelina pisze:To ja czekam na dane do przelewu
najpierw zapakuję tak, aby było na maksa bezpieczne w trakciew "podróży" o pójdę na pocztę, aby określić wysokość kosztów przesy łki i podam, ok?
miszelina pisze:Marzenia11 pisze:miszelina pisze:To ja czekam na dane do przelewu
Jasne
Marzenia11 pisze:miszelina pisze:Marzenia11 pisze:miszelina pisze:To ja czekam na dane do przelewu
Jasne
musze kupic folię bąbelkową
miszelina pisze:Marzenia11 pisze:miszelina pisze:Marzenia11 pisze:miszelina pisze:To ja czekam na dane do przelewu
Jasne
musze kupic folię bąbelkową
Dolicz do kosztów:)
Bellemere pisze:18zł za wiaderko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości