Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nivernn pisze:Dlatego bo mam 16 lat, nie wiedziałem co zrobić. Swojego kotka zabrałem i jest ze mną. Proszę czytać post do końca. Martwię się tylko losem reszty.
color1 pisze:przestańcie roztrząsać co chłopak zrobił a czego nie - autorze, masz 16 lat a to wystarczy aby złożyć doniesienie na policji opisując cała sytuację i przedstawiając wszelkie dane. policja ma obowiązek przyjąć sprawę, znaleźć i sprawdzić tego człowieka, dlatego najlepiej abyś zrobił to osobiście bo będzie ślad w papierach, telefonicznie - nie wiadomo czy to nie będzie donos w pustkę...
ruszaj na posterunek !
, i twoje slowa:czarnykapturek pisze:masz dane tego Pana, na co czekasz???
color1 pisze:natychmiast telefon albo osobisty donos na policje, do sprawdzenia, podać markę auta i nr rejestracyjny, nr telefonu i wszystkie możliwe dane.
może małymi kociakami karmi np. węże albo nutrie w jakiejś hodowli ? mało to takich psychopatów ziemia dala ?
że też cię nie tknęło, taki widok ?????!!!!!
natychmiast interweniuj, tylko (aż) tyle chociaż zrobisz !!!!!
nivernn pisze:Mieszkam w wiosce oddalonej o 25 km od Szczecinka. Autobusów jeździ od nas jak na lekarstwo- do tego dziś jest święto. Nie mam jak jechać na posterunek- nie mam też danych tego męzczyzny- mam tylko numer telefonu. Na posterunek się nie udam, wiec po prostu ostrzegam innych aby nie oddali kota.
color1 pisze:ale policja ma dyżury w rewirach i oni nie maja dziś święta, może przyjadą do ciebie a może wystarczy tylko podać im namiary tego człowieka i sami to załatwia. wyślij mi na priv jaka to wioska, jaka marka samochodu, telefon do człowieka i wszystko co masz. tylko szybko bo za pół godz. muszę wyjść.
nivernn pisze:Niestety nie wiem jak tu wysłać wiadomość prywatną, nie za bardzo potrafię się posługiwać kontem na tym forum. Mogę Cię prosić o wiadomość na poczcie?
[...]
color1 pisze:nivernn pisze:Mieszkam w wiosce oddalonej o 25 km od Szczecinka. Autobusów jeździ od nas jak na lekarstwo- do tego dziś jest święto. Nie mam jak jechać na posterunek- nie mam też danych tego męzczyzny- mam tylko numer telefonu. Na posterunek się nie udam, wiec po prostu ostrzegam innych aby nie oddali kota.
ale policja ma dyżury w rewirach i oni nie maja dziś święta, może przyjadą do ciebie a może wystarczy tylko podać im namiary tego człowieka i sami to załatwia. wyślij mi na priv jaka to wioska, jaka marka samochodu, telefon do człowieka i wszystko co masz. tylko szybko bo za pół godz. muszę wyjść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], imatotachi, puszatek i 57 gości