Avatarek jest podopiecznym Fundacji MiauKot http://www.miaukot.org/
Jest niepełnosprawny z powodu ludzkiego okrucieństwa i głupoty i bardzo potrzebuje pieluszek.
Wątek Avatarka tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=112950, i w moim podpisie.
Przedmiotem Bazarku jest autorska biżuteria wykonana przeze mnie, co najmniej 50% ceny wywoławczej ( lub wylicytowanej), każdej pozycji, będzie przeznaczone dla Avatarka, pozostała kwota częściowo pokryje koszt zakupionych do wykonania biżuterii materiałów.
Bazarek potrwa do wtorku 20 sierpnia do godziny 20.00 czasu realnego. Koszt przesyłki pokrywa licytujący.
ZAPRASZAM !!!
1. Długie, nietypowe kolczyki na posrebrzanych, maleńkich , otwartych biglach, długość ok. 7 cm.

Cena wywoławcza - 10 zł ( 100% ceny z licytacji dla Avatarka)
2. Srebrne kolczyki tzw. "rybki" z białymi "zębami", zapewniam, zęby nie są moje, tylko z minerału, a kolczyki bardzo uniwersalne i niekonwencjonalne ich dodatkowym atutem jest to, że są nieduże.

Cena wywoławcza - 15 zł ( 100% ceny z licytacji dla Avatarka)
3. Przepiękne kolczyki srebrne, na otwartych biglach, z kryształami Swarovskiego, w kolorze "volcano".

Cena wywoławcza - 50 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
4. Wisiorek z kryształkiem Swarovskiego w kolorze "bermuda blue",ze srebrną podwieszką na łańcuszek.

Cena wywoławcza - 15 zł ( 100% ceny z licytacji dla Avatarka)
- mb - 20 zł
- mir.ka - 22 zł
5. Srebrne, długie ok.6 cm, kolczyki z kryształami Swarovskiego, w kolorze "olivine" na otwartych biglach.

Cena wywoławcza - 40 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
6. Srebrne, nieduże kolczyki na otwartych biglach z kryształami Swarovskiego, bardzo ciekawy kolor o nazwie "sahara"

Cena wywoławcza - 50 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
- Bagienka - 50 zł
7. Unikatowe, długie kolczyki z kryształami Swarovskiego, z dużą ilością srebra i zamykanymi biglami, tzw." kajdankami".

Cena wywoławcza - 80 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
- izaz - 80 zł
8. Srebrne kolczyki, zamykane bigle, nieduże, bardzo ciekawy kształt kryształu Swarovskiego w kolorze "bermuda blue".

Cena wywoławcza - 40 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
- kiwi - 40 zł
9. Wieczorowe, delikatne, srebrne kolczyki na otwartych biglach, długie z kryształkiem Swarovskiego w kolorze fuschia. Kolczyki robiłam dla siebie, ale zmieniłam kolor włosów ( i bardzo mi się podoba), tyle, że "gryzie" się z tymi kolczykami okrutnie

Cena wywoławcza - 60 zł ( 50% ceny z licytacji dla Avatarka)
- mb - 60 zł
10. Srebrny pierścionek z kryształkiem Swarovskiego w kolorze fuschia. Sprzedawca podaje rozm. 14 wg. mnie to 13.

Cena wywoławcza - 20 zł ( 100% ceny z licytacji dla Avatarka)
- mb - 30 zł