Zazusia pisze:Dobrze, że jesteś trochę uspokojona![]()
To wszystko musi się w końcu poukładać![]()
NO MUSI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zazusia pisze:Dobrze, że jesteś trochę uspokojona![]()
To wszystko musi się w końcu poukładać![]()
Aniada pisze:Dzwoniono z lecznicy.
I te dziewczyny, które pisały, że z CHIRURGIEM trzeba rozmawiać - miały rację.
Pani doktor nasza kochana się przejęła i porozmawiała z chirurgiem, przyznając, że on będzie wiedział lepiej od niej. I owszem, są koty, które ruszają nóżką zaraz po operacji, ale są też takie, które pozostają nieruchome nawet 8 tygodni. Ta nóżka może wyglądać tak sztywno i fatalnie jak wygląda. Może też wymagać jeszcze dłuższej rehabilitacji.
Pani doktor zdziwiła się bardzo, gdy wydobył się ze mnie jęk bezgranicznej ulgi i poczułam się uspokojona tymi ośmioma tygodniami. Stwierdziła, że to przecież dość fatalne wieści, sama mnie nie uprzedzała o czymś takim. Zakładała miesiąc, a zrobiły nam się dwa. Musiałam jej wyjaśniać, że już wolę te osiem tygodni niż lęk, że się operacja nie udała.
W każdym razie, obydwoje kazali dzwonić, gdyby coś jeszcze mnie niepokoiło. Mam dzwonić i pytać i mam nie mieć oporów.
W piątek jedziemy na zdjęcie szwów, potem po weekendzie, gdy wypadnie 10 dni od zdjęcia opatrunku, mamy się pojawić znowu, tym razem koniecznie u chirurga.
Dobrze, że mam Mzielowy kalendarz.
Znikam, bo mi łeb pęka. Chyba od czasu przedszkola nie buczałam tak intensywnie.
tretwa pisze:A może on nie zgina tej nóżki bo go te szwy ciągną na udzie? Widziałam kiedyś jakiś fragment programu gdzie kobiecie usunęli po odchudzaniu nadmiar skóry na brzuchu i chodziła zgarbiona właśnie przez szwy,które stwarzały coś w rodzaju oporu i dużego dyskomfortu i uniemożliwiały jej pełne wyprostowanie się.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze.
shira3 pisze:Wiedziałam!![]()
OLABOGA!!!!!!
Na niczym się nie mogę skupić tylko do was zaglądam, jak wyłączę kompa to gapię się w telefonBolek, zdrowiej bo mi chałupa zarośnie
floxanna pisze:Tak mi się zdaje, że ta nóżka dodatkowo wygląda na jeszcze chudszą, bo jest ogolona, a przecież futerko „robi” kotu, nawet krótkowłosemu, sporo pozornego gabarytu. I przez to różnica między nią a zdrową jest dla Ciebie jeszcze bardziej przerażająca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości