Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja z rana to śpię ile tylko wlezie, czytaj ile kotki pozwolą![]()
żeby w ciągu dnia być w miarę przytomna
a jak wracam to już jestem nieprzytomna
To moje ideały są - kiedy ja wstanę to dopiero wstają one.
Ewa L. pisze:Ja się już chyba na dzisiaj pożegnam bo ziewam żebym mogła wszystko połknąć i czuję że szczęki mi zaraz z zawiasów wyjdą.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja z rana to śpię ile tylko wlezie, czytaj ile kotki pozwolą![]()
no to nieźle mnie wytresowały moje kotusie![]()
u mnie one wstają tak około czwartej rano i zaczynają po mnie brykać![]()
a Gumis ciągnie mnie za włosy
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja z rana to śpię ile tylko wlezie, czytaj ile kotki pozwolą![]()
no to nieźle mnie wytresowały moje kotusie![]()
u mnie one wstają tak około czwartej rano i zaczynają po mnie brykać![]()
a Gumis ciągnie mnie za włosy
A leje jeszcze?
barbarados pisze:Chodżcie ewę wykończyć
jolabuk5 pisze:A my tradycyjnie meldujemy się na 4 stronie
Kociara82 pisze:za jakies 95 stron znow na innych watkach beda sie pojawiac posty pt:barbarados pisze:Chodżcie ewę wykończyć![]()
![]()
a Ewa jakby nigdy nic z usmiechem na twarzy zaklada kolejnego wata, zeby ciotki znow za jakis czas mialy co wykanczac
![]()
![]()
![]()
Dyktatura pisze:No to i ja się melduję z wielkim opóźnieniem.
Miałam kiedyś tymczaskę Tosieńkę i ona lubiła ciągać za włosy.Nawet nauczyła mojego Lilka i zostało mu tak do dzisiaj. Tak się do tego przyzwyczaiłam, ze jak gdzieś jadę i nie ma tam moich kotusiów to mi tego ciągnięcia za włosy połączonego z bardzo głośnym mrukiem brakuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości