Viola bo z biodrem jest ok ale z tym kolanem co mi robili 2 lata temu artroskopię jest zle , trzeba operować ,i to opinia nie jednego lekarza !!!! Tylko teraz musze się pogłowić gdzie jak ją najszybciej zrobic i pewno za ile A zrobic musze bo kolano boli , i gdzieś dalej jak chodze chodze o kuli !!! No ile mozna , już ta kula to prawdziwa kula u nogi
Teraz dokładnie zrozumiałam Jasne że nie możesz wiecznie chodzić z bólem i o kuli Monika.Tak nie może być. Widzę jaka zła jesteś i wcale nie dziwię się po tym wszystkim co już przeszłaś...
Witamy sobotnio ! I co tu dużo mówić toż to koniec WAKACJI!!!! Szybko zleciało,jak dla mnie za szybko !!!!! jutro wpadaja do Łodzi moje księżniczki, oj będzie sie działo i koty będa miały zajęcie !!!!
Dobry wieczór, napracowałam sie tęgo , dzis myłam okna ......no i zaczęło padac jak zwykle !!!! W piątek przyjezdzaja moje wnuczęta,,,a ja jakas taka wypluta !!!
Dostałam slicznego kwiatka (fiołka alpejskiego) ( wiem , ze jest trujący dla kotów ) Wzbudził wielkie zainteresowanie u Miłka w szczególności !!!!! Wsadził pyszczek w sam środek kwiatka . chciałam mu zrobic zdjęcie i padł mi aparat !!!!!! Cholera jasna muszę iśc do fotografa bo sama nie poradzę sobie z aparatem !!!~!!!! Puki co fiołeczek wylądował na oknie za storczykami , koty nie dobiorą się .....mam nadzieję ????