izka53 pisze:ab. pisze:MB - zmartwię Cię - Twoja harówa sprzataniowa była absolutnie zbędna. Bo jutro znów mozesz na butach przynieśc jaja robali a koty mogą , ale nie muszą je załapac.
Natomiast człowiek musi bardzo się postarać aby od kotów robale załapać. Ostrzegam przed samodzielnym odrobaczanie się. Te leki to silna trucizna, moze przynieść więcej szkody niż pożytku. Jeśli uważasz , ze zaraziłaś się , to tak jak z kotami - badanie kupy i lek skierowany przeciwko konkretnemu alienowi. Glista kocia rzadko przezywa w organiżmie ludzia, gorzej z tasiemcem , zwłaszcza z bąblowcem. no , a np lambliami kot może zarazić się od człowieka
Mówisz, że moje wnętrzności są bezpieczne
Sprzątanko nie było całkiem zbędne. Kurka, kiedy ja ostatnio miałam tak wysprzątaną kuchnię
Uwaga, kto chętny na foty "aliena", poproszę o adresy mailowe. Ale na własną odpowiedzialność. Na forum foty nie wstawię, nie chcę iść siedzieć jak ktoś z wrażenia zemdleje czy cóś takiego.
"Alieny" na fotach są co prawda martwe na śmierć, ale i tak piękne bynajmniej nie są (brrrrr!)

Dobrze, że pokazałaś