_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no, normalnie zwariowałaś Nie chcieć jechać do Francji Ale tak, słyszałam, że uważają, iz francuski jest podstawą językow i po angielsku to oni nie będą. Ale Ty duża dziewczynka jesteś - dasz sobie radę!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Nemi pisze:No jeszcze nie wyjeżdżam Dopiero 19 sierpnia. Dziś mam nadzieję odprawić się do Białegostoku
Ooo Długo będziesz? Może się spotkamy?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erinku, już jesteśmy z powrotem. Bardzo żałowałam, że nie mam kontaktu do Ciebie. Białystok to miasto piękne, ale niezbyt przyjazne przybyszom. Tak się zagubiliśmy, że już prawie się popłakaliśmy z upału i zgryzoty. Byliśmy w sumie przelotnie, bo celem był ośrodek rehabilitacji położony trochę dalej - byliśmy z wizytą u dzikiego wilczka. Zdjęcia, nie najlepsze bo robione przez kraty :
Wilczek cudny, bocianiuczek tez - i chetnie bym zobaczyla Masz w dziaslo, Ciotko Nemi, ze nie dalas znac wczesniej Pokazalabym Wam nasz Whitestock Zeby mi to bylo (przed)ostatni raz
Napisz chociaz, gdzie te cudne zwierzaki sa - moze byc na pw.
Przycupnę w kąciku. Opowieści jeżowe są bardzo fajne .
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Bardzo dziękuję Ale żaden ze mnie fotograf, zdjęcia Ufinki udały mi się przez przypadek.
Dziś miałam telefon z radia dla ciebie, że chcą, żeby opowiedzieć im o jeżach Najpierw chciałam się zwyczajowo wyłgać, ale potem pomyślałam, że radio to mniejsze zuo, i się zgodziłam. Pojedziemy jutro z Grochem i zobaczymy jak będzie