Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarna puma pisze:Nie bylo mnie na watku,bo nie bylo mnie w Polsce. Bardzo prosze o zasmiecanie mojego watku niepotrzebnymi uwagami nie dotyczacymi adopcji Bonanzy. Kocuro bedzie pod koniec wakacji ciachany.
Animus pisze:Czarna puma pisze:Nie bylo mnie na watku,bo nie bylo mnie w Polsce. Bardzo prosze o zasmiecanie mojego watku niepotrzebnymi uwagami nie dotyczacymi adopcji Bonanzy. Kocuro bedzie pod koniec wakacji ciachany.
to chyba za wcześnie, ile on ma teraz?
Czarna puma pisze:Animus pisze:Czarna puma pisze:Nie bylo mnie na watku,bo nie bylo mnie w Polsce. Bardzo prosze o zasmiecanie mojego watku niepotrzebnymi uwagami nie dotyczacymi adopcji Bonanzy. Kocuro bedzie pod koniec wakacji ciachany.
to chyba za wcześnie, ile on ma teraz?
Okolo 4 miesiecy...,podobno mozna juz nawet w tym wieku kastrowac/sterylizowac...,czytalam o tym na kilku watkach tutaj:/
ankacom pisze:Moje wetki też mówią żeby kastrować dopiero w 6-7 miesięcy.
ewar pisze:Dokładnie! Kotki przed pierwszą rujką, czyli już w wieku 5-6 miesięcy.
ewar pisze:Kastruje się kocięta, w USA to norma.Ponoć kotki można wcześniej, z kocurkami należy zaczekać.Tak czytałam, jest jakiś powód medyczny, chodzi o wzrost, czy coś tam.Tak robię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, MB&Ofelia, puszatek i 12 gości