floxanna pisze:No, znalazłam i zaznaczam, chociaż u nas to tak średnio z wakacjowaniem — balkonów ni tarasów nie ma, na spacery itp. nie wychodzimy.
Ale parapeting kotusie uprawiają?
Moderator: Moderatorzy
floxanna pisze:No, znalazłam i zaznaczam, chociaż u nas to tak średnio z wakacjowaniem — balkonów ni tarasów nie ma, na spacery itp. nie wychodzimy.
Ewa L. pisze:floxanna pisze:No, znalazłam i zaznaczam, chociaż u nas to tak średnio z wakacjowaniem — balkonów ni tarasów nie ma, na spacery itp. nie wychodzimy.
Ale parapeting kotusie uprawiają?
iwaka pisze:Moja Szyszka wzieła przykład z Morisa i też szykuje się na wybory,w przyszłym tygodniu wyśle zdjęcia.
Tylko muszę wymyśleć opis do zdjęć
mir.ka pisze:ja mam zamiar zgłosić Tofika, coś tam wybrałam, zebym znowu nie przespała jak poprzednio
Kociara82 pisze:ej no, ale to zdjecia sa najwazniejsze a nie opis
opis mozna w kazdej chwili "dostarczyc".
Kociara82 pisze:opis, cioteczko, jest mile widziany, fakt. Zawsze mozna napisac np w jakich okolicznosciach i gdzie wykonane zostalo zdjecie, ale nie to jest tu najwazniejsze.
Bez opisu tez moze byc foto-jesli kandydat z takiego zdjecia ma wygrac to wygra, a jesli nie jest mu pisana wygrana to nie i juz. Ponadto bez opisu tez pobudza sie wyobraznie innychA niech inni pomysla, pokombinuja, jaki moze byc komentarz do tych fot
Ewa L. pisze:ab. pisze:Zaznaczam
Nie zaznaczaj tylko zgłaszaj Szajeczkę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 6 gości