wiesiaczek1 pisze:Hańka pisze:A cóż to za mina? Złe już za Bolkiem!
bo mi smutno , że Boluś jest chory
Ne-ne-ne, nie chory, Boluś to rekonwalescent i tego się trzymajmy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:Hańka pisze:A cóż to za mina? Złe już za Bolkiem!
bo mi smutno , że Boluś jest chory
Ja-smina pisze:Raport codzienny z misji wymodlenia deszczu:
punkt a) nie jesteśmy sobkami, więc najpierw celowaliśmy coby nalało Ser-nikowi (wiecie dlaczego), ale nam się zepsuł celownik i przestrzeliliśmy. Obawiamy się, że podtopienia na Mazurach mogą mieć z tym coś wspólnego
![]()
punkt b) potem pomyśleliśmy o okolicy, ale w Sosnowcu ktoś jednocześnie zamawiał upał - to się trochę namęczyliśmy, żeby postawić na swoim (tzn na chłodku), i jest - lepiej późno, niż wcale![]()
punkt c) teraz się zawiesiliśmy, bo nie wiemy czy kontynuować i zamawiać śnieg - Aniado decyduj![]()
punkt d) wyrazy wdzięczności przyjmujemy w naturze![]()
PS: Boluś w klatce coś się za szybko poczuł jak u siebie - wg mnie on już grypsuje
Aniada pisze:Bramini na wojnie, tylko spokojnie.
Bryknąłem z wozu i Duża już ma cykora. Chciałaby mnie wsadzić bez oddechu. A w tej klatce to ja mam blaszak bardzo bały i tylko czekam aż mnie białasem zacznie karmić. Biję klapę z głodu, ale ona nie ma blindy i się buja. Ale ja jestem charakterniak. Dość miałem tej chawiry, już mi się o wszystko pajdą wydawało, ale wreszcie klapa pękła. Teraz Duża jest kogutkowym i chodzi za mną po całym pawilonie. Chce mnie znów wsadzić do kwadratu za to bryknięcie z wozu. Udaję więc, że jestem grzeczny i Duża leci w kit. Obym tylko nie musiał kiwać dłużej!
Duża idzie! Ciach bajera.
Pozdro.
Wasz Bolek.
Aniada pisze:Bramini na wojnie, tylko spokojnie.
Bryknąłem z wozu i Duża już ma cykora. Chciałaby mnie wsadzić bez oddechu. A w tej klatce to ja mam blaszak bardzo bały i tylko czekam aż mnie białasem zacznie karmić. Biję klapę z głodu, ale ona nie ma blindy i się buja. Ale ja jestem charakterniak. Dość miałem tej chawiry, już mi się o wszystko pajdą wydawało, ale wreszcie klapa pękła. Teraz Duża jest kogutkowym i chodzi za mną po całym pawilonie. Chce mnie znów wsadzić do kwadratu za to bryknięcie z wozu. Udaję więc, że jestem grzeczny i Duża leci w kit. Obym tylko nie musiał kiwać dłużej!
Duża idzie! Ciach bajera.
Pozdro.
Wasz Bolek.
Ja-smina pisze:
punkt c) teraz się zawiesiliśmy, bo nie wiemy czy kontynuować i zamawiać śnieg - Aniado decyduj![]()
\
KotkaWodna pisze:Ja-smina pisze:punkt c) teraz się zawiesiliśmy, bo nie wiemy czy kontynuować i zamawiać śnieg - Aniado decyduj![]()
jam nie Aniada,
Aniada pisze:Ja-sminko, poproszę śnieżek. Z temperaturką tak -4. Żeby się ładnie utrzymywał.
Ja-smina pisze:Aniada pisze:Ja-sminko, poproszę śnieżek. Z temperaturką tak -4. Żeby się ładnie utrzymywał.
O,K, przystępujemy do działania, tylko, że.........wyczerpaliśmy na 3 kwartał limit kontraktów z NFŻ (Narodowy Fundusz Życzeń) i realizacja zamówienia jest możliwa dopiero w 4 kwartale![]()
Za wszelkie opóźnienia przepraszamy
Skargi prosimy kierować bezpośrednio do NFŻ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1201 gości