Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Niech mnie ktoś pilnuje, bo - jak pragnę zdrowia - zamknę tę gotującą się budę i za resztkę pieniędzy pojadę w siną dal.
Alienor pisze:Coś mi się kojarzy, że w Katowicach też jest taki targ/giełda - tylko to katowiczanki muszą Ci powiedzieć gdzie/co/jak.
floxanna pisze:Mnie się dzisiaj śniło, że ze smakiem zajadałam herbatniki dla psów![]()
Aniada pisze:I Hańka, wierzę, że dysponując odrobiną taktu, nie dobijesz leżącego pisząc, że upały są cudne.
Hańka pisze:Aniada pisze:I Hańka, wierzę, że dysponując odrobiną taktu, nie dobijesz leżącego pisząc, że upały są cudne.
Jakie upały?Jaki takt?
Jest marne 22. Siedzę w polarze.
Aniada pisze:Hańka pisze:Aniada pisze:I Hańka, wierzę, że dysponując odrobiną taktu, nie dobijesz leżącego pisząc, że upały są cudne.
Jakie upały?Jaki takt?
Jest marne 22. Siedzę w polarze.
Dobiłaś mnie. Słuchaj, a nie zamieniłabyś się, cooo??? Do Czesia byś przyjechała... Moje kotecki grzeczne są...![]()
mziel52 pisze:Spróbuj te 1/4 tabletki obtoczyć w czymś lepiącym (masło, pasta odkłaczająca), a następnie wypanieruj w rozkruszonych paru chrupkach. Ten konstrukt ułóż na niewielkiej ilości chrupek.
Potem już tylko obserwujesz, kiedy zniknie.
Te "smakowe" tabletki same też można układać na chrupkach, ale nie każdemu kotu to podpasuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek, zuzia115 i 1028 gości