Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Miau. W nocy była burza. Bardzo grzmiało. W teraz duża wróciła z podwórka i mówi, że było osiem kotów na śniadaniu, a w oddali widziała jednego.
Fasolka
Wyprzytulałam dużą bardzo mocno w nocy. Położyłam się dużej na twarzy i trochę poleżałam, a potem tak zwyczajnie, bardzo blisko i objęłam dużą łapkami. Coś tam marudziła, że wszędzie jest moje footerko, no i że jest bardzo ciepło.
Florka

MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że pan Lem był mądry. Duża zna kogoś, kto się z panem Lemem przyjaźnił. Miau - nie wiem, czemu w takim razie duża jest gupia.
Fasolka
Anulko, że przypomnę, kto uczył się w młodości zabijać stworzenia, trenując na zwierzętach: naziści.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Miau. W nocy była burza. Bardzo grzmiało. W teraz duża wróciła z podwórka i mówi, że było osiem kotów na śniadaniu, a w oddali widziała jednego.
Fasolka
Wyprzytulałam dużą bardzo mocno w nocy. Położyłam się dużej na twarzy i trochę poleżałam, a potem tak zwyczajnie, bardzo blisko i objęłam dużą łapkami. Coś tam marudziła, że wszędzie jest moje footerko, no i że jest bardzo ciepło.
Florka
Duże zawsze lubią pomarudzić ale i cieszą się że kotki są blisko nich
Kociara82 pisze:Fasolis, jak bezdomniaczki u was znosza ten upal?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości