poproszę cioteczki kochane aby jeśli to tylko możliwe popodnosiły poprzez edycje postów[kopiuj /usuń/wklej/wyślij post] moje koci bazarki, jestem wieczorami w domku
Kiedy mogę spodziewać się przesyłki. Czas mija. Dostałam w międzyczasie dwie inne, a pająk nie ma.
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
2013-08-02 Przelew z rachunku Nr rach. przeciwst.: ...... Tytuł: PAJĄK - MUSIA -11,00 PLN
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
nie chcę się wtrącać, ale skoro wysłane pw w piątek późnym wieczorem, to realnie patrząc wysyłka miała szanse być zrobiona w poniedziałek najwcześniej , a poniedziałkowe które ja robiłam z innych bazarków z tego co wiem jeszcze nie dotarły do wczoraj, chyba że dzisiaj
wysłałam ponownie, ale coś dostać musiała - skoro PW zeszło jako wysłane
a te przesyłki , które dostałam ( z innych licytacji) były wysłane 5 i 6 sierpnia.
Tak czy inaczej - czekam na mojego pająka
przelew odnotowałam dopiero wczoraj , przepraszam nie miałam czasu tak jak piszę w wątku , adres musiał się zapodziać czy wykasować nie wiem, szukałam, jutro wyślę, tak to bym wysłała wczoraj, wcześniej nie mogłam, do poczty mam kilkanaście km z aktualnego miejsca