I jak tu się dobrze czuć
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Jest prawie 10 rano a ja za oknem od zachodu mam już 30*C i nie mam jeszcze słońca. W mieszkaniu jest chłodniej bo tylko 28*C.
I jak tu się dobrze czuć
Ewa L. pisze:Ja już ledwo zipię i siły nie mam na nic a byłam tylko wyrzucić śmieci di zsypu na półpiętro. Zaraz wstawiam pranie żeby coś mokrego powiesić na balkonie może wtedy będzie trochę lepiej?
vanesia1 pisze:Ewa L. pisze:Ja już ledwo zipię i siły nie mam na nic a byłam tylko wyrzucić śmieci di zsypu na półpiętro. Zaraz wstawiam pranie żeby coś mokrego powiesić na balkonie może wtedy będzie trochę lepiej?
Oj nie wiem, wilgoć przy takich temperaturach bywa zabójcza i osłabiająca. Wiem coś o tym, bo właśnie schnie mi w pokoju wersalka i czuję się jakbym siedziała w szklarni

mir.ka pisze:Łódź dzisiaj najgorętsza, musisz gdzieś wyjechać, w sobotę ma być całkiem chłodno
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Łódź dzisiaj najgorętsza, musisz gdzieś wyjechać, w sobotę ma być całkiem chłodno
Dzisiaj chyba cały dzień posiedzę w domu - oby jutro było lepiej bo do południa idę do lekarza.
Już od zachodu w cieniu mam za oknem 33*C a w domu nadal 28*C.
Dziś cały dzień siedzę w wannie

Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Łódź dzisiaj najgorętsza, musisz gdzieś wyjechać, w sobotę ma być całkiem chłodno
Dzisiaj chyba cały dzień posiedzę w domu - oby jutro było lepiej bo do południa idę do lekarza.
Już od zachodu w cieniu mam za oknem 33*C a w domu nadal 28*C.
Dziś cały dzień siedzę w wannie

Sihaja pisze::mrgreen: I oczywiście cudowny dzień dziś![]()
![]()
I nawet prysznic jak cudownie brać... Nie trzęsiesz się z zimna gdy łazisz mokra po mieszkaniu![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 10 gości