nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 08, 2013 6:10 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

U nas o czwartej były 22 st., teraz jest 27 (g. 7.10).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 08, 2013 6:26 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Kasiu jeśli chodzi o problem z karmieniem to pomóc niestety nie mogę - Fifi nie jest zainteresowana karma nerkową, a Dyziek karma normalną. Co do tej pasty to może lepiej jej nie kupuj bo jednak stracil zainteresowanie i chyba już mu nie smakuje. Ja mu teraz podaję rozkruszone tabletki wymieszane z wodą i wstrzykuję mu po trochu za kieł. Wczoraj udało się za pomocą wołowiny podac kroplówkę. Ciekawa jestem tych wyników bo różnica w zachowaniu i wyglądzie od poprzednich jest ogromna. Wydaje mi się, że te kroplówki dają radę i mocznik będzie o wiele nizszy tym bardziej że nie wydobywa już mu się z pyszczka nieprzyjemny zapach.
Dyziek w dalszym ciągu pozostaje wierny mokremu hillsowi, dziś rano pożarł 1,5 saszetki.
Erin ta przesyłka nie dotarła...nie wiem, może na poczcie znalazł sie amator kocich przysmaków.

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Czw sie 08, 2013 6:29 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

I właśnie dlatego więcej zwykłym listem nie wyślę :?
Już kilka razy tak miałam. Szkoda, że żaden kot nie skorzystał :(
A temu złodziejowi życzę, żeby mu łapy uschły :evil:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 08, 2013 6:31 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

... za kieł
bardzo mi się podoba i idę dać tabletki/syrop moim
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 08, 2013 7:54 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

baku1986 pisze:Kasiu jeśli chodzi o problem z karmieniem to pomóc niestety nie mogę - Fifi nie jest zainteresowana karma nerkową, a Dyziek karma normalną. Co do tej pasty to może lepiej jej nie kupuj bo jednak stracil zainteresowanie i chyba już mu nie smakuje. Ja mu teraz podaję rozkruszone tabletki wymieszane z wodą i wstrzykuję mu po trochu za kieł. Wczoraj udało się za pomocą wołowiny podac kroplówkę. Ciekawa jestem tych wyników bo różnica w zachowaniu i wyglądzie od poprzednich jest ogromna. Wydaje mi się, że te kroplówki dają radę i mocznik będzie o wiele nizszy tym bardziej że nie wydobywa już mu się z pyszczka nieprzyjemny zapach.
Dyziek w dalszym ciągu pozostaje wierny mokremu hillsowi, dziś rano pożarł 1,5 saszetki.
Erin ta przesyłka nie dotarła...nie wiem, może na poczcie znalazł sie amator kocich przysmaków.

Hej, dla mnie ważna informacja, że Dyziunio nie podjada karmy normalnej :kotek: . Poradzimy sobie- pasty nie kupiłam. Zakupiłam suchego hillsa i mokrego i na spróbowanie Josera carismo-to też nerkowe.
Aga jeszcze bardzo Cię proszę jak Dyziunio będzie się do mnie wybierał to napisz na kartce i daj Dyziowi :kotek: w książeczkę jakie i jak Dyzio bierze leki (może coś sie zmienić po badaniach i wizycie u wet.) i kiedy podajesz?.
Mam nadzieję, ze wzmocnił się i badania będą lepsze :1luvu: po tych kroplówkach.
Wielkie głaski dla zwierzaków i pozdrowienia dla Was :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw sie 08, 2013 8:27 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

a kiedy będą wyniki świeże?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw sie 08, 2013 9:31 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Goyka - Agnieszka pisała, że nowe badania będą pod koniec tego tygodnia.

Erin - list polecony byłby już rejestrowaną przesyłką to zawsze większa szansa, że dojdzie.

Agnieszko, bardzo sie cieszę, że Dyzio lepiej wygląda i lepiej się czuje i ma apetyt :kotek:
i że nie ma już zapachu z pyszczka - to także dzięki Twojej troskliwej opiece :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sie 08, 2013 9:40 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Wiem, ale Agnieszka wolala zwyklym.
Juz wiecej tak nie zrobie, naprawde mi przykro, bo chcialam pomoc Dyziowi.
Ale na zlodziejstwo nie ma sily :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 08, 2013 10:29 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

smutne :roll: ale bardzo chciałaś pomóc i to jest najważniejsze
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sie 08, 2013 11:11 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

No właśnie chciałam zwykłym żeby nie musieć lecieć na pocztę. A może jeszcze dojdzie :) Trzeba być dobrej myśli ;)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Czw sie 08, 2013 11:14 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

może upały i poczta działa na zwolnionych obrotach :ryk:

a jak zwierzaki :?:

kasia1568

Post » Czw sie 08, 2013 13:36 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Małgosiu, Agnieszko to Wasze okolice może możecie coś podpowiedzieć viewtopic.php?f=1&t=155521 :?:

kasia1568

Post » Czw sie 08, 2013 15:16 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

To w żaden sposób nie są okolice Agnieszki. Do Kiełczowa ma przez całe miasto i jeszcze dalej. Poradziłam założycielce wątku, gdzie może prosić o pomoc, ale wszędzie jest przepełnienie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 08, 2013 19:58 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Wiem,że pełno wszędzie ale tak pomyślałam,że Wy z Wrocławia :( może coś Wam wpadnie do głowy, zeby pomóc :1luvu:

kasia1568

Post » Czw sie 08, 2013 21:13 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

im więcej osób się dowie o kociakach tym lepiej - może ktoś będzie mógł pomóc

a jak nasi ulubieńcy - Dyzio, Bombka i Fifi ? :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]