mir.ka pisze:a do jakiej karmy była ta deska?
do tej http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... nda/370038
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:a do jakiej karmy była ta deska?
isabell36 pisze:mir.ka pisze:i jak? firanki wiszą?
wiszą, wiszą, tylko biedne koteczki nie potrafią teraz na łóżko wskoczyć - nijak im nie wychodzi jakby tu się zmieścić pomiędzy frędzlami![]()
dziś przyszła deska do drapania (gratis do karmy) i pannice tak się biły o nowe legowisko, że siostra odstąpiła mi swoją![]()
zdjęcia do filmiku "polowanie na potwora"
pienkna jezdem prawda ???
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:mir.ka pisze:i jak? firanki wiszą?
wiszą, wiszą, tylko biedne koteczki nie potrafią teraz na łóżko wskoczyć - nijak im nie wychodzi jakby tu się zmieścić pomiędzy frędzlami![]()
dziś przyszła deska do drapania (gratis do karmy) i pannice tak się biły o nowe legowisko, że siostra odstąpiła mi swoją![]()
zdjęcia do filmiku "polowanie na potwora"
pienkna jezdem prawda ???
Beluniu jasne że jesteś piękna![]()
![]()
![]()
Poza tym powinni pomyśleć że dla jednego kotka nie kupuje się na raz tyle karmy tylko co najmniej dwóch i deseczki powinny być minimum dwie
Villentretenmerth pisze:Rysia jest piękną kotą, naprawdę. Wygląda trochę tak jakby ubrała się w futro ze cztery numery większe. Ma tam pod nim luzik co?
isabell36 pisze:no to mocuj piórka do wędki i już masz zabawkę
isabell36 pisze:jak masz patyk i taśmę izolującą to wszystko się da![]()
ja po prostu przyklejam sznurek do patyka taśmą do izolacji i z drugiej strony tak samo sklejam sznurek i piórka - jak się izolacja rozklei wymieniam na nową i po sprawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Marmotka, Paula05, Tygrysiątko i 58 gości