Szukamy domu dla ślicznotki!! Mała urodziła się na naszej działce jakiś czas temu. Kilka dni temu matka ją ostawiła więc teraz szukamy dla niej ciepłego domu i kochającego!! Mała trochę boi się ludzi ale to normalne. Na pewno da się oswoić! Chętnych proszę o kontakt na GG 1516338 Mała cały czas przebywa na działce i jest dokarmiana. Proszę o domek tymczasowy bądź stały. Kotek do odebrania w Gliwicach okolice Sośnicy
Dziwne bo przed chwilka fotki były. a teraz nagle ich nie ma kotka ma około 10 tygodni i jest rudo szara. Nie znam się na forach jak ktoś będzie chciał zdjęcia to niech poda email to prześle.
pomóżcie znaleźć mi dla niej dom. Niestety nie mogę jej wziąć do siebie ponieważ mam uczulenie na sierść a mój synek obawiam się że zrobiłby krzywdę kotkowi. To jest działka mojego teścia i przestaje być zadowolony że kotek zamieszkuje na niej. tak szczerze to kotek został odratowany i musi pilnie znaleźć domek...
Spróbuj jeszcze raz wkleić zdjęcia. Ona jest tak piękna,ze na pewno kogoś chwyci za serce. Poza tym zrób jej ogłoszenia w popularnych portalach ogłoszeniowych. Ale pamietaj! Starannie wybierz nowego własciciela. Własnie podałam link komus, kto szuka szylkretki Tylko zdjęcia, zdjęcia!