Warszawa - zostały dwa kocurki do pokochania + kolejne dwa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 02, 2013 15:54 Warszawa - zostały dwa kocurki do pokochania + kolejne dwa

Około dziesięciotygodniowe trzy kocurki: Florek, Batman i głośno domagający się miziania czarny Puszek szukają swoich domków.

Są całkowicie samodzielne, kuwetkowe, odrobaczone i pierwszy raz zaszczepione oraz co również ważne- mrucząco-miziaste.
Kociaki są wesołe i towarzyskie. Uwielbiają towarzystwo człowieka, a na kolanach potrafiłyby siedzieć godzinami. Jak każdy kociak lubią się bawić i czasami coś spsocić :) Nie są wychodzące więc spokojnie mogą żyć w mieszkaniu.

Obrazek

Więcej zdjęć na facebook-u: https://www.facebook.com/malinka612/med ... 506&type=1
Ostatnio edytowano Śro sie 28, 2013 15:44 przez leeann, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek

leeann

Od: Sob cze 15, 2013 21:34

Post » Pt sie 02, 2013 18:14 Re: Trzech około 10-tygodniowych chłopaków szuka domu

Rób im ogłoszenia.Dobrze przepytaj domy i podpisz umowy adopcyjne. Dopilnuj by domy wykastrowały koty w odpowiednim wieku.
Niestety, tutaj o domy trudno bo prawie wszyscy zakoceni.
Poczytaj wątki.

Skąd masz maleńtasy?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 03, 2013 15:01 Re: Trzech około 10-tygodniowych chłopaków szuka domu

ASK@ pisze:Skąd masz maleńtasy?

Chyba stąd:
leeann pisze:Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, jeśli nie to proszę o wybaczenie i przeniesienie w prawidłowy temat.

Jakieś 3 tygodnie temu przyuważyłam na terenie zakładu pracy zabiedzoną kotkę z wymionami "prawie szurającymi po ziemi", jasna sprawa są kocięta. Kotka dzika i bardzo wystraszona, pozostała sprawa lokalizacji kociaków. Zaangażowałam 80% procent załogi w obserwację... no i są. Kotka + 4 rozkoszne kociaki.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob sie 03, 2013 21:30 Re: Trzech około 10-tygodniowych chłopaków szuka domu

Czwarty maluch juz w nowym domu. :)
Powodzenia dla reszty dzieciakow!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sie 04, 2013 21:12 Re: Trzech około 10-tygodniowych chłopaków szuka domu

leeann pisze:Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, jeśli nie to proszę o wybaczenie i przeniesienie w prawidłowy temat.

Jakieś 3 tygodnie temu przyuważyłam na terenie zakładu pracy zabiedzoną kotkę z wymionami "prawie szurającymi po ziemi", jasna sprawa są kocięta. Kotka dzika i bardzo wystraszona, pozostała sprawa lokalizacji kociaków. Zaangażowałam 80% procent załogi w obserwację... no i są. Kotka + 4 rozkoszne kociaki.
[/quote]

Nie stąd :( , to drugi miot. Tamte w domku. Obie kocie mamy wysterylizowane, ale 3 maleństw pozostała.
ObrazekObrazekObrazek

leeann

Post » Śro sie 07, 2013 11:12 Re: Trzech około 10-tygodniowych chłopaków szuka domu

Czarny Puszek znalazł domek.

Jeszcze Batmanek i Florianek szukają swoich opiekunów.
ObrazekObrazekObrazek

leeann

Post » Śro sie 28, 2013 15:42 Re: Warszawa - zostały dwa kocurki do pokochania

Czy w tym roku "sezon" kociaków się nie skończy?
Następne szkraby się objawiły. :?

I nie ma z nimi co zrobić :cry:

https://www.facebook.com/liliana.tecz/m ... 903&type=3
ObrazekObrazekObrazek

leeann