Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moniczkaa1975 pisze:Czy ktoś może potrzebuje talonu na sterylizację/kastrację? Mogę odstąpić.
kiniasz90 pisze:zaszła mała pomyłka![]()
jestem co prawda nie pracująca...ale pełnoletnia (i to od 5 lat) tzn pomagam mamie. Nie mogę pracować bo studiuje dziennie. Jeśli chodzi o talon to bardzo dziękuje że pomyślałaś o mnie, ale ze sterylizacją jeszcze jakoś sobie poradzę. Bardziej potrzebuje klatki. A już najbardziej to kotów, które swoją drogą od 3 dni się nie pokazują
moniczkaa1975 pisze:Odnośnie talonu to sprawa ma się nadtępująco: jest to talon na sterylizację w Kielcach u dr. Główki, ważny do 15 września, do tego czasu nie uda mi się go wykorzystać, bo mam pod opieką albo starsze koty już wysterylizowane, albo za młode na sterylkę (mają ok. 10 tygodni). Talon się po prostu zmarnuje, a szkoda by było
Alyaa pisze:moniczkaa1975 pisze:Odnośnie talonu to sprawa ma się nadtępująco: jest to talon na sterylizację w Kielcach u dr. Główki, ważny do 15 września, do tego czasu nie uda mi się go wykorzystać, bo mam pod opieką albo starsze koty już wysterylizowane, albo za młode na sterylkę (mają ok. 10 tygodni). Talon się po prostu zmarnuje, a szkoda by było
Monia, ale prawdopodobnie możesz zrobić sterylkę po 15 września, tylko umówić wizytę wcześniej i zostawić talon. Ja tak robiłam w gabinecie na Berberysowej. Zadzwoń i dopytaj
NITKA/KARINKA pisze:Tu ktoś szuka kontaktu do wolontariuszy z Kielc
viewtopic.php?f=1&t=155661
fiona.22 pisze:Zapraszam na aktualne bazarki przeznaczone na długi kieleckich kotów
Alyaa pisze:fiona.22 pisze:Zapraszam na aktualne bazarki przeznaczone na długi kieleckich kotów
Chyba też muszę zreanimować moje bazarki... Ile jeszcze trzeba uzbierać?
PS Zmień tytuł - Rudy już panuje u siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości